Ελένη Φιλίνη: «Μπήκε το όνομά μου χαμηλά στην αφίσα και πήρα λιγότερα»

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει πως συμπρωταγωνίστριά της ήθελε να είναι πιο πάνω από αυτήν στη μαρκίζα και έτσι πήρε λιγότερα χρήματα 

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε μία συνέντευξη στα παρασκήνια της παράστασης «Άνω Κάτω», στην οποία συμμετέχει. Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε ότι η δική της ζωή, γίνεται άνω κάτω, όταν της χαλάνε την ψυχολογία, ενώ στη συνέχεια μίλησε για ένα περιστατικό που βίωσε με συνάδελφό της.
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν ποτέ έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα για τη θέση του ονόματός της σε αφίσα θεατρικής παράστασης αποκάλυψε: «Μου έχει τύχει μία φορά να ζητήσει μία συνάδελφος να μπει πιο πάνω το όνομά της. Εγώ ήμουν πρωταγωνίστρια και αυτή δεν ήταν. Ωστόσο για να μην χαλάσει η δουλειά το δέχτηκα, γιατί είμαι άνθρωπος της ομάδας. Δεν ξέρω αν ήταν θετικό, γιατί στην πορεία το πλήρωσα αυτό. Μου έλεγαν αφού πήγες εκεί και ήταν πιο κάτω το όνομα, θα πάρεις λιγότερα».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», ότι επίσης της χρωστούν χρήματα από μία άσχημη συνεργασία που είχε στο παρελθόν.

«Μην ρωτάς εμένα για υπέρογκα ποσά, δεν έχω καμία σχέση με το είδος. Πάντα ήμουν ριγμένη σε αυτό το κομμάτι. Μου χρωστάνε, δεν θέλω να το θυμάμαι. Με τα σημερινά δεδομένα μου χρωστάνε 15.000 – 20.000 ευρώ, είναι πολλά για εμάς. Αδικημένη δεν ένιωσα. Μια φορά σε μια δουλειά πήραμε μια άλλη συνάδελφο κι είπε για να παίξω, θέλω να μπω πάνω από την Φιλίνη. Εγώ για να μην χαλάσει η δουλειά είπα ε και τι έγινε τώρα; Εγώ είμαι ακόμα εδώ στη δουλειά κι αυτήν δε δουλεύει», ανέφερε.
Σχετικές ειδήσεις
Ελένη Φιλίνη: «Δεν λέω ηλικία γιατί ό,τι και να πω δεν θα με πιστέψουν» (video)
Ελένη Φιλίνη: Είχαμε ακούσει ακόμα και για βιασμούς σε θεατρική σχολή

Άκρως αποκαλυπτική η Ελένη Φιλίνη: «Μου είπε εν ψυχρώ αν δεν έρθεις μαζί μου…»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss