Ελένη Καρακάση: Έχω κάνει στον εαυτό μου ό,τι κακό υπάρχει

Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα, όπου αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες», τη Ζέτα Δούκα, αλλά και τη μάχη της με τα κιλά.

«Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” και γι’ αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα»

Αρχικά, η Ελένη Καρακάση είπε: «Είναι η τρίτη χρονιά στις “Άγριες Μέλισσες” και φέτος τελειώνει αυτό το όμορφο ταξίδι. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στις “Άγριες Μέλισσες” και γι’ αυτό δέχτηκα να αμείβομαι με λίγα χρήματα. Τη δεύτερη και την τρίτη χρονιά πήρα καλύτερα χρήματα. Μου ζητούσαν στο δρόμο να τους δώσω μαντζούνια, λόγω του ρόλου μου».

«Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι και μετά ήρθε και η τηλεόραση»

Η Ελένη Καρακάση είπε στη συνέχεια: «Δεν είπα ποτέ πως θέλω να τα παρατήσω. Δεν έχω μείνει χωρίς δουλειά. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι και μετά ήρθε και η τηλεόραση. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε στη δουλειά. Ήταν σε ένα συγκρότημα και πήγα για να με ακούσουν. Πρώτα γίναμε φίλοι και μετά ήρθε το αίσθημα. Είμαστε μαζί 20 χρόνια».

«Η συνέντευξη της Ζέτας Δούκα ήταν γροθιά στο στομάχι, ήταν μία συγκλονιστική στιγμή, το λέω και ανατριχιάζω»

Για τη Ζέτα Δούκα, η Ελένη Καρακάση είπε: «Η συνέντευξη της Ζέτας Δούκα ήταν γροθιά στο στομάχι, ήταν μία συγκλονιστική στιγμή, το λέω και ανατριχιάζω. Ξέρω την Ζέτα, τι καλό παιδί και ντόμπρα είναι, ήξερα και τα περιστατικά όταν συνέβαιναν με τον σκηνοθέτη. Ήταν ακριβώς αυτό το συναίσθημα, αυτό που λες… το λέει».

«Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω»

Η Ελένη Καρακάση μίλησε, επίσης, και για την εμπειρία της με τις διατροφικές διαταραχές: «Ήμουν στα όρια της νευρικής ανορεξίας, σταμάτησα να τρώω. Έτρωγα μία ντομάτα και ένα αγγούρι, με έβλεπα στον καθρέφτη και με έβλεπα 100 κιλά. Έχω κάνει ό,τι κακό υπάρχει, με έσωσε ότι δεν μπορώ να προκαλέσω εμετό».

«Τώρα είμαι στην κλιμακτήριο και προσέχω»

Και συμπλήρωσε: «Έπεσαν όλες μου οι βιταμίνες, δεν είχα περίοδο, έπεφταν τα μαλλιά μου. Κουνήθηκε το μυαλό μου και ισορρόπησα. Τώρα είμαι στην κλιμακτήριο και προσέχω».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss