Ελένη Κοκκίδου: Ξύπνησα στην εντατική κι ούτε κατάλαβα πως έφτασα εκεί

Η Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε συνέντευξη στο «7 Μέρες Tv» και στην Μαρία Ανδρέου και μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία της.

Πώς περάσατε στην πανδημία;

Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για εμένα αυτό ήταν πολύ περίεργο έως κι ανακουφιστικό. Μετά από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, έπεσαν οι ρυθμοί μου, έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος.

Δεύτερη καραντίνα δεν έζησα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία αλλά πλέον όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία σου ήταν άσχημη.

Όλο αυτό μου επανάφερε μνήμες από μια τραυματική εμπειρία που είχα στα 40 μου, όταν είχα πάθει βαριά πνευμονία. Ξύπνησα τότε στην εντατική, χωρίς να έχω καταλάβει πότε έγινε, ούτε πως έφτασα εκεί. Ευτυχώς, ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου.

Γενικώς όλο αυτό που βιώσαμε ήταν πολύ μεγάλο σοκ από όπου και να το πάρεις. Δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο. Για αυτό ευγνωμονώ τον Θεό για τη «Μουρμούρα». Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση, ήταν η διέξοδός μου.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss