Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε: Στο μοντάζ δεν θα ξανανέβω.

Μια μέρα έμεινε μέχρι η Ελένη Μενεγάκη να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ελένη» στον Alpha.

Έδειξε μάλιστα, να απολαμβάνει το πρώτο γενικό πλάνο που έκανε ο σκηνοθέτης γι’αυτό και του ζήτησε να το επαναλάβει. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να βιώσει την λήψη όπως την βιώνουν και οι τηλεθεατές της εκπομπής της καθημερινά. Ήταν λαλίστατη και με αρκετά καλή και ανεβασμένη διάθεση. Βέβαια, μπορούσε κάποιος να διακρίνει και την συγκίνηση που είχε. Ήθελε να εξωτερικεύσει κάποιες από τις σκέψεις της. Κυρίως να δηλώσει την φιλοσοφική διάσταση των πραγμάτων, έτσι όπως τα είχε στο μυαλό της και τα σκεφτόταν.

Ας δούμε όμως τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια στους συνεργάτες της, στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής:

«Έτσι να το ευχαριστηθούμε, να ευχαριστιόμαστε το κάθε λεπτό που είμαστε καλά και είμαστε μαζί με ανθρώπους που αγαπάμε σε καταστάσεις που μας αρέσουν. Να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή, κάθε στιγμή είναι μοναδική», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. Όμως δεν στάθηκε μόνο σε αυτά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της πως με αφορμή την αποχώρηση της από το τηλεοπτικό σκηνικό βρίσκεται σε φιλοσοφική διάθεση και αναφέρθηκε στον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο και τι έγινε όταν πήγε σπίτι της.

«Την Παρασκευή που έφυγα από εδώ και ήμουν έτσι όπως ήμουν, πήγα σπίτι μου κατά τις 9 το βράδυ, έβαλα κάτω τον Μάκη. Το τι του έλεγα! Τι αναπτύξεις του έκανα! Κάποια στιγμή μου λέει: «αγάπη μου είσαι καλά»; Είμαι σε φάση φιλοσοφική; Είπα πολύ ωραία πράγματα μόνο που τα ξεχνάω, βγαίνουν μόνα τους, αυθόρμητα», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

Τέλος, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνηση της κάθε φορά που βρίσκεται στον χώρο του μοντάζ. «Εκεί πέρα πάνω στο μοντάζ κάπως σφίγγεται η καρδιά μου, με χαλάει με μια έννοια. Δεν θα ξανανέβω αύριο, τέλος» είπε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss