Ελένη Μενεγάκη Mega: Αυτό είναι το όνομα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από απουσία ενός χρόνου, επιστρέφει στην τηλεόραση, από τη συχνότητα του Mega.

Λίγο μετά το πρώτο τρέιλερ για τη νέα εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση, το Mega έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό δελτίο τύπου με το όνομα της εκπομπής και τους συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Ελένη Μενεγάκη Mega

Η ανακοίνωση του Mega για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

Βίντεο: Το πρώτο τρέιλερ της  νέα εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Πιο ανανεωμένη από ποτέ, με παιχνιδιάρικη διάθεση, η Ελένη Μενεγάκη κλείνει το μάτι στους τηλεθεατές και δίνει ραντεβού στο Mega.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.