Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα απαγορεύσει κανένας στο παιδάκι του να πάρει παιχνίδι που απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο φύλο

Για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή «Μαμά – δες» μίλησαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε για την τοποθέτηση του παρουσιαστή και το διαχωρισμό των παιχνιδιών στα καταστήματα σε αγορίστικα και κοριτσίστικα.

«Μα τι άγχος είναι αυτό που δημιουργήθηκε; Για πρακτικούς λόγους υπάρχουν sections για μωρά, με επιτραπέζια, με τηλεκατευθυνόμενα κ.ά. Δεν έχω δει διαχωρισμό. Έχω δει αγόρι και κορίτσι 4-9 χρονών, αλλά εγώ το θεωρώ πρακτικό αυτό το ζήτημα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν θες να πάρεις κάτι, πας στοχευμένα σε ένα μαγαζί. Σε βολεύει ότι θα πας σε ένα μαγαζί με γυναικεία, αν θες να πάρεις μια φούστα και δεν έχεις ανάμεσα χιλιάδες αντρικά. Έχω την αίσθηση ότι ο Σεργουλόπουλος θέλει να πει ότι γενικότερα υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός. Ισχύει αυτός ο διαχωρισμός».

Αμέσως μετά, η Ελεοβώρα Μελέτη είπε: «Από την άλλη δεν θα απαγορεύσει κανένας το παιδάκι του, που θέλει να περιηγηθεί μέσα σε ένα παιχνιδάδικο και να πάρει ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο φύλο».

Και πρόσθεσε: «Η Αλεξάνδρα (σ.σ. η κόρη της Ελεονώρα Μελέτη) τσέπωσε ένα μωράκι γιατί της αρέσουν τα μωράκια κι ένα τηλεκατευθυνόμενο επειδή το είδε από φίλο της. Ο γονέας είναι ο κατασταλτικός παράγοντας που το αγοράκι δεν παίρνει μια κούκλα να παίξει».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss