Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Τα δωμάτια των δύο κοριτσιών είναι το όνειρο κάθε παιδιού – Θα εντυπωσιαστείς

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αυτές τις μέρες «τρέχει» να προλάβει τόσο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και τις οικογενειακές.

Η παρουσιάστρια όπως αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στα social media βιώνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της, αφού μετακομίζει σε νέο σπίτι. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα από τη διαδικασία της μετακόμισης.
Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα δωμάτια των παιδιών της, καθώς είναι βγαλμένα από… παραμύθι. Η Ισαβέλλα και η Βικτώρια επέλεξαν μόνες τους το πως θέλουν να είναι το δωμάτιο τους. Πιο συγκεκριμένα, το δωμάτιο της Βικτώριας είναι σε ροζ αποχρώσεις και η διακόσμησή του είναι παραμυθένια, ενώ της Ισαβέλλας είναι σε γήινες και πράσινες αποχρώσεις.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram της, μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τα δωμάτια των δύο κοριτσιών, θέλοντας έτσι να τονίσει πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να ζούνε σε δωμάτια που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις τους.
Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss