Ελίνα Καντζά: «Ήταν παραμορφωμένο, πόναγε πάρα πολύ, έκλαιγα από τον πόνο»

Την Ελίνα Καντζά υποδέχθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη, στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1. Το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε από καρδιάς για την προσωπική της εμπειρία από το χειρουργείο που έκανε στο παρελθόν στο κότσι στα πόδια της.

Ειδικότερα, η Ελίνα Καντζά εξομολογήθηκε: «Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε, σχεδόν είκοσι χρόνια. Ήμουν κοντά στα 30, δούλευα φουλ και ίσως αυτό ήταν που μου προξένησε το όλο θέμα. Από τα 20 μέχρι τα 30 άρχισε να αλλάζει πολύ το δεξί μου πόδι, το δεξί μου κότσι. Παραμορφώθηκε σε σημείο που έλεγα, «αν είναι από τώρα τόσο μεγάλο, τι θα κάνω αργότερα;». Πόναγε πάρα πολύ, έκανα υπομονή, ήταν και τα χρόνια που δούλευα τόσο πολύ οπότε δεν είχα την πολυτέλεια να σταματήσω ή να κάνω κάτι ούτε το σκεφτόμουν. Δεν ήξερα ότι υπάρχει και τρόπος να το λύσεις αυτό και να κάνεις το χειρουργείο. Το είχα στο μυαλό μου ότι το κάνουν πιο μεγάλες γυναίκες. Και νομίζω ότι πιο πολύ οι γυναίκες το παθαίνουν γιατί είναι από τα τακούνια, καθαρά, από την πίεση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί να ακουστεί τώρα κάπως αλλά, από τα 20 μέχρι τα 30, έλεγα ότι έχω πόδι γιαγιάς! Γιατί ήταν τόσο παραμορφωμένο το δεξί κότσι… Το αριστερό είχε ξεκινήσει και θυμάμαι ότι γύρναγα από επιδείξεις, από δειγματισμούς και νομίζω ότι προκλήθηκε περισσότερο τις εποχές που δουλεύαμε πάρα πολύ με νυφικά. Γίνονταν πολλές επιδείξεις με νυφικά και το βάρος που θα υποστεί το πόδι είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι στην κανονική ζωή με τα κανονικά ρούχα».

«Θυμάμαι ότι γύρναγα στο σπίτι, έβγαζα τα παπούτσια, το κόκαλο ήταν κόκκινο και έκλαιγα από τον πόνο. Είχα φτάσει στο σημείο να αναρωτιέμαι αν αξίζει να δουλεύω πολύ αλλά να το πληρώνω έτσι. Κι έτσι άρχισα να ψάχνω για το τι μπορώ να κάνω. Σήμερα πια λέω ότι είναι ότι καλύτερο έχω κάνει. Το να το πάρεις απόφαση είναι δύσκολο αλλά, όταν το κάνεις, όχι μόνο δεν το μετανιώνεις, λες γιατί δεν το έκανες νωρίτερα» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελίνα Καντζά.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss