Ελίνα Τζένγκο: Τα δάκρυα για τους γονείς της – «Ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα»

Η Ελίνα Τζένγκο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τους γονείς της

Για τη μεγάλη της επιτυχία με το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου πριν ακόμα να κλείσει τα 20 της χρόνια αλλά και για τους γονείς της και τις θυσίες που έκαναν για να φτάσει σε αυτό το σημείο μίλησε η Ελίνα Τζένγκο το πρωί της Δευτέρας.
«Είμαι πολύ χαρούμενή και δέχομαι την αγάπη του κόσμου, προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω. Νομίζω το περίμενα το μετάλλιο, γιατί μπήκα πολύ προετοιμασμένη σε αυτόν τον αγώνα. Είχα μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά είπα ότι δεν θέλω να τελειώσει έτσι η σεζόν μου και μπήκα στον αγώνα και τα κατάφερα» είπε αρχικά για την μεγάλη της επιτυχία η Ελίνα Τζένγκο.

Αποκάλυψε, δε, ότι το πρώτο τηλεφώνημα μετά το χρυσό μετάλλιο το έκανε στους γονείς της οι οποίοι, όπως είπε, «μου λένε κάθε φορά “Eλίνα, δεν θα σε δούμε, θα περιμένουμε τηλεφώνημα σου μετά”, γιατί αισθάνονται ότι μου περνούν το άγχος».
Η Ελίνα Τζένγκο δεν κατάφερε, μάλιστα, να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τις θυσίες τον γονιών της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν σε μένα».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό ρωτήθηκε και για τα συναισθήματά της απέναντι στην Ελλάδα και την Αλβανία, χώρα στην οποία γεννήθηκαν οι γονείς της: «Έχω γεννηθεί εδώ, έχω μεγαλώσει εδώ, η Ελλάδα είναι η χώρα μου. Είμαι από την Αλβανία, οι γονείς μου είναι από εκεί. Δεν έχω βιώσει ρατσισμό, οι άνθρωποι στο χωριό που μένουμε μου έχουν φερθεί όμορφα από παιδί, ήμουν πολύ κοινωνική κι εγώ».
Αν και, όπως είπε, «μου έρχονται και πολλά αρνητικά μηνύματα επειδή κατάγομαι από την Αλβανία» η Ελίνα Τζένγκο απάντησε ότι «νιώθω όμορφα που είμαι από την Αλβανία, αλλά είμαι και Ελληνίδα, έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει εδώ».
Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss