Έλλη Κοκκίνου: Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή, τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η επιτυχημένη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου στο «Κοσμοράδιο 95,1» και στον Τάσο Ριζόπουλο.

Η ενδεχόμενη συνεργασία της με την Καίτη Γαρμπή, η Eurovision και το bullying στις μέρες μας ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν.

«Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά»

«Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα και τα παλιά τα αφήνω στο παρελθόν. Αν κουβαλώ το παρελθόν μαζί μου, δεν θα πάω πουθενά. Θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία σε μαγαζί» ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου.

«Δεν θα ήθελα ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής»

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Δεν θα ήθελα ο γιος μου να γίνει τραγουδιστής. Το 2008 ήταν να πάω Eurovision με ανάθεση. Με φώναξε στο γραφείο της ΕΡΤ ο Τζόνι Καλημέρης και μου λέει πας Eurovision με τραγούδι του Φοίβου και του λέω είμαι έγκυος μην το πείτε πουθενά δεν μπορώ να πάω».

«Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε»

«Δεν αποκλείω να ξανά ερωτευθώ και να μπω σε μια σχέση, είμαι μόνη. Με το bullying το έχουμε πάει στην άλλη άκρη. Όταν έχεις μια διαφορετική άποψη, πέφτουν όλοι να σε φάνε. Και αυτό είναι bullying. Φοβάσαι πλέον να πεις κάτι που δεν θα αρέσει στους πολλούς» συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.