Έλληνας ο Χόλτερμαν, η Intracom Defense και η αντλησιοταμίευση

Το Newsbomb.gr μέσα από τη στήλη «Over the Counter», φιλοδοξεί να προσφέρει στους αναγνώστες του μια σταθερή πηγή πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα στο οικονομικό, επιχειρηματικό και χρηματιστηριακό παρασκήνιο της χώρας.

Έλληνας ο Χόλτερμαν
O Ολλανδός επιχειρηματίας Χένρι Χόλτερμαν έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια πλούσια επιχειρηματική δράση στη χώρα μας μέσω της Reggeborgh Invest, ενώ την ίδια στιγμή έχει αναπτύξει και μια εξαιρετικά πλουραλιστική, αλλά ταυτόχρονα διακριτική φιλανθρωπική δράση. Οι επενδύσεις της Reggeborgh Invest στην Ελλάδα αγγίζουν σήμερα τα 600 εκατ. ευρώ, περιλαμβανομένης της τοποθέτησης 300 εκατ. στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ, 200 εκατ. ευρώ στην Alpha Bank και 100 εκατ. ευρώ σε επιλεγμένα χαρτοφυλάκια τουριστικών ακινήτων. Προσωπικά ο Χένρι Χόλτερμαν, στηρίζει οικονομικά πολιτιστικές δράσεις στην Κέρκυρα, έχει ενισχύσει τον εξοπλισμό του Λιμενικού Σώματος με αγορά σκάφους και δρομολογεί την ανακαίνιση της μαιευτικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Για την πλούσια συνεισφορά του στην ελληνική οικονομία και κοινωνία ο Χένρι Χόλτερμαν πολιτογραφήθηκε τιμητικά Έλληνας με την πράξη πολιτογράφησής του να δημοσιεύεται χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Μαζί του, πολιτογραφήθηκαν τιμητικά και η σύζυγος του Χερίτα και ο γιός του Τόμ. Μια πρωτοβουλία που αναγνωρίζει έμπρακτα έναν διαχρονικό Φιλέλληνα.

Η Intracom Defense
Προ πέντε μηνών η Intracom είχε διαψεύσει δημοσιεύματα που την εμφάνιζαν να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ισραηλινή Elbit Systems για την πώληση της Intracom Defense. Τότε είχε διευκρινίσει πως «όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του». Χθες μιλώντας στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intracom Holdings, ο Πρόεδρος της εταιρείας Σωκράτης Κόκκαλης, προέβη σε ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις. Όπως είπε, «πλέον η παρουσία του Ομίλου στον χώρο της παραγωγής δεν είναι η πιο επωφελής λύση» και πως για το λόγο αυτό αλλά και «λόγω της ολιγωρίας της ελληνικής πολιτείας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss