Ελληνικά νησιά για οικονομικές διακοπές το 2022 | ediva.gr

]]>

Ελληνικό καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, ήλιο και νησί δε νοείται. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που προβληματίζονται για τις φετινές διακοπές, καθώς οι εξελίξεις στην οικονομία δεν είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες. Αν είχες αποφασίσει να μην πας φέτος κάποιο ταξίδι λόγω της ακρίβειας, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς. Υπάρχουν προορισμοί που μπορείς να επισκεφθείς με ένα χαμηλό budget. Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στα καλύτερα ελληνικά νησιά για οικονομικές διακοπές το 2022.
Φθηνά ελληνικά νησιά για το 2022

Κέρκυρα

Αν θέλεις ένα οικονομικό νησί που μπορείς να κάνεις τα πάντα, η Κέρκυρα είναι η καταλληλότερη επιλογή. Το πανέμορφο νησί του Ιονίου με τις υπέροχες παραλίες θα σου δώσει την ευκαιρία για χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει και τρομερό αρχαιολογικό, ιστορικό, πολιτιστικό και γαστρονομικό ενδιαφέρον. Στην Κέρκυρα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη φύση στα καλύτερά της, να επισκεφτείς πολλά αξιοθέατα και να ζήσεις το night life που σου αξίζει. Για κοκτέιλ με θέα το ηλιοβασίλεμα προτίμησε το Pazuzu και το La Grotta Bar, ενώ, αν θέλεις πάρτι μέχρι πρωίας, αξίζει μία επίσκεψη στο Edem Beach Club και το Drops Seaside Exclusive Coffee Bar.
Φυσικά, εκτός από όλα τα παραπάνω, η Κέρκυρα είναι ιδανικό νησί και για τους λάτρεις της δράσης. Αξίζει να δοκιμάσετε το θαλάσσιο σκι στον κόλπο Γουβιά και paragliding στη Δασσιά. Αλλά και οι φαν των καταδύσεων δε θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς η Παλαιοκαστρίτσα είναι μοναδικός προορισμός. Μπορείτε ακόμα να επιδοθείτε στην πεζοπορία, αλλά και να ανακαλύψετε μαγευτικά μέρη με το ιστιοφόρο. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα με επιστροφή δε θα ξεπεράσουν τα 10-12€ φέτος. Επίσης, όσον αφορά τη διαμονή, θα βρεις δίκλινα δωμάτια με 55€ τη βραδιά.
Παραλίες που πρέπει να δεις: Σιδάρη, Γλυφάδα, Περουλάδες (Λογγάς), Πόρτο Τιμόνι, Χαλικούνα – Ίσσος, Έρμονες
Αξιοθέατα και μέρη που πρέπει να επισκεφτείς: Αχίλλειον, Μον Ρεπό, Ποντικονήσι, φρούρια, γραφικά χωριά
Π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss