Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Προετοιμάζεται πυρετωδώς για την υγειονομική κάλυψη του Ράλλυ Ακρόπολης

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Αντίστοιχες ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο διάστημα, μέχρι την μεγάλη έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, στο ΟΑΚΑ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για 2η συνεχή χρονιά θα παράσχει εξ’ ολοκλήρου υγειονομική και διασωστική κάλυψη στο εμβληματικό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Οι εκπαιδεύεις και οι ασκήσεις ετοιμότητας των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. κορυφώνονται αυτό το διάστημα, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούν, έγκαιρα και αποτελεσματικά, σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει κατά τη διάρκεια του ιστορικού «Ράλλυ των Θεών» (8-11/9).
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (24/8), στην Πάτρα, κλιμάκιο εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών από το Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας διοργάνωσε και εκτέλεσε με επιτυχία εκπαιδευτική άσκηση για τον απεγκλωβισμό οδηγού από αγωνιστικό αυτοκίνητο, ακινητοποίηση θύματος, καθώς και στη χρήση κοπτικών εργαλείων του Ε.Ε.Σ. Στην άσκηση έλαβαν μέρος 30 εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους σε αγωνιστικό όχημα που παραχωρήθη στους εθελοντές για το σκοπό αυτό.

Αντίστοιχες ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο διάστημα, μέχρι την μεγάλη έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, στο ΟΑΚΑ.

PHOTO GALLERY

Photo 1/3

Photo 2/3

Photo 3/3


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss