Ελον Μασκ: Η νέα μυστηριώδης «εφαρμογή των πάντων» που θέλει να δημιουργήσει με όχημα το Twitter

Nέο όραμα για το Twitter έχει ο Έλον Μασκ ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δικαστική διαμάχη με τον κολοσσό, προτείνοντας για δεύτερη φορά την εξαγορά του

Ο Έλον Μασκ προσφέρθηκε χθες να αγοράσει το Twitter για δεύτερη φορά, προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση με την ανακοίνωσή του. Ο δισεκατομμυριούχος έστειλε πρόταση στο Twitter τη Δευτέρα, λέγοντας ότι είναι πρόθυμος να προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter στην αρχική τιμή των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Το Twitter είπε ότι σκοπεύει να κλείσει τη συναλλαγή στα 54,20 δολάρια ανά μετοχή μετά την παραλαβή της επιστολής από τον Μασκ, στην αρχική τιμή, δηλαδή, της πρότασης που είχε κάνει ο δισεκατομμυριούχος, τον Απρίλιο

Ο Μάσκ όμως αποκάλυψε και το νέο του όραμα για το μέλλον της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης υπό την ιδιοκτησία του. Ο διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX έγραψε στο Twitter την Τρίτη ότι η απόκτηση του Twitter ήταν το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας νέας εφαρμογής, που θα μοιάζει με το WeChat της Κίνας.
Η εφαρμογή «των πάντων»

«Η αγορά του Twitter επιταχύνει τη δημιουργία του X, της εφαρμογής των πάντων», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, λίγες ώρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι είχε στείλει μια επιστολή στο συμβούλιο του Twitter προσφέροντάς του να ολοκληρώσει την αγορά του αντί να τους «πολεμήσει» στο δικαστήριο αργότερα αυτόν τον μήνα.

Ο Μασκ πέρασε τους τελευταίους μήνες προσπαθώντας να αποχωρήσει από τη συμφωνία του για το Twitter, υποστηρίζοντα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss