Emily in Paris: 10 σύνολα της που θέλουμε να αντιγράψουμε

H σειρά Emily In Paris με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins, έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως με το που βγήκε στον αέρα του Netflix και την όμορφη ηθοποιό να μας εντυπωσιάζει με τα outfits της σε κάθε επεισόδιο.

Όσων αφορά την Emily είναι μία Αμερικανίδα που πηγαίνει στο Παρίσι για να δουλέψει για ένα χρόνο ως Marketing Manager σε γνωστή εταιρία. Η Emily έχει καταφέρει με το στιλ της να προσελκύσει πολλά βλέμματα πάνω της, καθώς η ίδια προσπαθεί να ενώσει το αμερικάνικο στιλ της με τα πολλά χρώματα και τα δυναμικά prints με τη… γαλλική φινέτσα. Φαίνεται να τα έχει καταφέρει και σίγουρα μέσα από την σειρά παίρνουμε πολλά styling tips.

Παριζιάνικος αέρας, στιλ, φρέσκα looks είναι αυτά που θα ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη σειρά, που φαίνεται να έχουν λατρέψει πολλά κορίτσια ανά τον κόσμο. Το στιλ της Emily είναι μια έμπνευση που είχαμε καιρό να αντλήσουμε από μια σύγχρονη πρωταγωνίστρια.

@emilyinparis

Η Patricia Field, που ήταν υπεύθυνη για τα κοστούμια στο Sex and the City και στο The Devil Wears Prada, ηγείται του τμήματος κοστουμιών της σειράς, όπου κυριαρχεί ξεκάθαρα το στιλ και βεβαίως έκανε για μία ακόμη φορά το θαύμα της! Βεβαίως δεν έχουν λείψει και τα σχόλια του τύπου : υπερβολικό styling, καμία Γαλλίδα δεν θα ντυνόταν έτσι και πολλά ακόμη. Όπως και να το κάνουμε η φιγούρα της ηρωίδας έχει ήδη κάνει αίσθηση και σίγουρα αν ξεχάσουμε ότι πρόκειται για μία σειρά τηλεοπτική, μπορούμε μέσα από τα εμπνευσμένα look να πάρουμε μερικά styling tips που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα.

Aς δούμε μαζί μερικά από τα πιο ωραία σύνολα της πρωταγωνίστριας:

Φωτογραφίες @emilyinparis

Το μαύρο φόρεμα! Αξεπέραστη επιλογή για πάντα και για όλες μας! Βρες και εσύ το δικό σου στιλ σε αυτό το κομμάτι και απόκτησε πραγματικά ένα φόρεμα που θα σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε όλες τις περιστάσεις!

Flannel είναι το καρό πουκάμισο που έχει και μία μικρή επένδυση σαν ελαφρύ τζάκετ και η Εmily το φοράει την πρώτη μέρα που φτάνει στο Παρίσι, κάνοντας έτσι μία αναφορά στο στιλ από τη πατρίδα της ( Αμερική), πριν ξεκινήσει να φοράει κυρίως παριζιάνικου τύπου σύνολα. Τα flannel είναι τέλεια με τζιν παντελόνια και booties, δημιουργώντας ίσως το τέλειο σύνολο για ένα χαλαρό weekend.

Βucket hat! Είναι τάση εδώ και μερικές σεζόν και είναι ένα καπέλο που δεν φοράς μόνο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα, αφού άνετα σετάρεται με τα καθημερινά σου σύνολα δίνοντας ένα twist στο outfit σου. Εδώ η Εmily διαλέγει ένα σε έντονο χρώμα και ανανεώνει ένα basic look με μία μόνο κίνηση.

Βold colors! Δυνατές αποχρώσεις και μάλιστα φούξια σε μία εμφάνιση που σίγουρα έχει μία υπερβολή, αλλά μην ξεχνάμε ότι βλέπουμε μία σειρά μόδας. Αποκωδικοποιώντας το σύνολο αυτό θα κρατήσουμε τις neon αποχρώσεις που δίνουν μία colorful αίσθηση όταν τα προσθέτεις στα σύνολα σου πάντα με… μέτρο!

Floral πανωφόρια, εδώ η Εmily φοράει παλτό αλλά σίγουρα και ένα jacket ή ένα σακάκι με αυτό το cute print θα τονώσει την εμφάνιση αλλά κυρίως την διάθεση σου μέσα στο χειμώνα αφού σπάνια το συναντάς σε σύνολα. Το μήκος του παλτό είναι το ιδανικό για την σιλουέτα της και αναδεικνύει άψογα τα πόδια της, ενώ τα χρώματα ανήκουν στην παλέτα που κολακεύουν τις καστανές επιδερμίδες.

Basket bag! Εδώ η Εmily κρατάει μία basket bag της εταιρείας Staud που δίνει πολύ χαριτωμένο ύφος στο σύνολο της. Επίσης η μικροκαμωμένη της σιλουέτα δεν μπορεί να ισορροπήσει με μεγάλες τσάντες ενώ αυτές οι cute μικρές ειναι τέλειες για αυτή! Προτίμησε και εσύ small size στην τσάντα σου αν έχεις petite σωματότυπο για safe αποτέλεσμα.

Chic mini! Tα mini φορέματα πρέπει να έχουν το σωστό μήκος για να αποκτούν chic διάθεση και βεβαίως να φοριούνται όλη την ημέρα! Εδώ τα μακριά μανίκια δίνουν στο σύνολο ένα ακόμη πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα, ενώ οι γόβες που είναι χρωματιστές δημιουργούν cute look.

Τotal black! Η Emily το φοράει με παντελόνι και πλεκτή μπλούζα, δημιουργώντας ένα ενιαίο σύνολο με μικρούς όγκους στα μανίκια του top και στο κάτω μέρος του παντελονιού της. Το συνδυάζει με λευκά minimal πέδιλα  αντί για το αναμενόμενο μαύρο παπούτσι και μας δίνει τέλεια ιδέα!

Volume μανίκια! Αυτή η λεπτομέρεια όγκου δίνουν πάντα ένα plus στα top ή στα φορέματα που επιλέγεις να το έχουν. H Emily κάνει μία εμφάνιση με floral φόρεμα, κρατάει tiny tote bag σε ροζ χρώμα και embellished γόβες που μας αρέσει πολύ! Ο όγκος στα μανίκια συνήθως θέλει μονόχρωμα σύνολα για να μην είναι φλύαρο το αποτέλεσμα, αλλά εδώ βλέπουμε ότι ακόμη και με floral το δυνατό αυτό trend παραμένει δυνατό!

Μία εμφάνιση που…φωνάζει Patricia Field από μακριά! Βomber σακάκι, με σιφόν φούστα, και τις Tabi μπότες του Μaison Margiela! Πάντα ένα signature κομμάτι μόδας δίνει πάντα σε ένα σύνολο την τέλεια λεπτομέρεια που το κάνει αξέχαστο. Μην το φοβάσαι και ενσωμάτωσε το στα every day look σου, μην τα κρατάς μόνο για επίσημες εμφανίσεις αλλά δώσε στην ντουλάπα σου μία flexible δυναμική.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss