«Emily in Paris»: Η Lily Collins στη 3η σεζόν υιοθετεί το χτένισμα που κάθε french girl λατρεύει

Ανυπομονείτε να δείτε τις περιπέτειες της Emily Cooper; Κι όμως δεν αργεί πολύ αυτή η στιγμή. Μάλιστα, μερικοί από τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του Netflix, θέλοντας να μας κάνουν την αγωνία μας ακόμα πιο έντονη, μοιράστηκαν μαζί μας και μερικές πρώτες εικόνες από το νέο κύκλο επεισοδίων. Έτσι, λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το νέο χτένισμα της Lily Collins που κάθε french girl λατρεύει. Φυσικά αναφερόμαστε στις χαρακτηριστικές ίσιες αφέλειες.

3 λόγοι για να υιοθετήσουμε το hairlook της Emily in Paris
Ο πρώτος λόγος σίγουρα είναι το στυλ. Ναι, πρέπει να παραδεχτούμε ότι μια φράντζα μπορεί να χαρίσει extra πόντους στο στυλ μας. Μάλιστα, όσες από εμάς υποκύψουμε σε αυτό το hairlook χαρίζουμε στην εικόνα μας μέσα σε χρόνο dt την αθεράπευτα γοητευτική φινέτσα που χαρακτηρίζει τα French girls. Και ένα ακόμα στα συν; Ταιριάζει με όλα τα κουρέματα, από το κοντό bob haircut έως τα XXL μακριά μαλλιά.
Από την άλλη όταν μια ίσια φράντζα, κόβεται ίσια, είναι κατάλληλη για κάθε μορφολογία προσώπου. Με άλλα λόγια, όλοι μπορούμε να το υιοθετήσουμε αυτό το hairlook! Απλά θα χρειαστεί να παίξουμε με το μήκος και το πάχος ανάλογα με το κάθε σχήμα προσώπου και το τύπο μαλλιών μας. Σε κάθε περίπτωση οι συμβουλές του κομμωτή μας εξαιρετικά χρήσιμες.

photo credit: @lilyjcollins

Τέλος η συντήρηση των αφελειών σε καθημερινή βάση δεν απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες. Εάν μπορούμε να επιλέξουμε τον συνδυασμό στρογγυλής βούρτσας και πιστολάκι μαλλιών για να δώσουμε μια κυρτή κλίση θα είναι το ιδανικό. Εναλλακτικά, όταν δεν έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο μπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss