«Emily in Paris»: O Lucas Bravo είναι ο γείτονας που όλες θα έπρεπε να είχαμε

… σε ένα δίκαιο κόσμο. Γιατί μέχρι στιγμής μόνο η Lily Collins στη σειρά του Netflix, «Εmily in Paris», απολαμβάνει τα οφέλη της «καλής γειτονίας».

Το Σαββατοκύριακο μία στις δύο φίλες μας το πέρασαν βλέποντας τον πρώτο κύκλο της νέας σειράς του Netflix, «Emily in Paris». Μία παραγωγή που από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας της ανέβηκε στις πρώτες θέσεις του #trending στην κινηματογραφική πλατφόρμα, «οι κριτικοί δήλωσαν απογοητευμένοι και οι Γάλλοι την κορόιδεψαν», σύμφωνα με την Ιndependent. 

Το διήμερο αυτό ήταν αρκετό για να δούμε μπροστά στα μάτια να αναπαράγονται όλα τα στερεότυπα που γνωρίζουμε για τη ζωή στο Παρίσι. Ανακαλύψαμε πως για τα μάτια του Darren Starr, είναι ο παραγωγός που έκανε το «Sex & The City», oι Γάλλοι είναι αφόρητα snob, καλοί εραστές, λάτρεις του εκλεπτυσμένου φαγητού και του σοφιστικέ-minimal dress code, όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας και κυκλοφορούν με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Αμερικανίδα πρωταγωνίστριά μας από την άλλη (aka Lilly Collins) ζει για να δουλεύει (ενώ θα έπρεπε να δουλεύει για να ζει;), ντύνεται όπως θα ντύνονταν η Carrie Bradshaw αν η σειρά διαδραματιζόταν στην Οκλαχόμα και όχι στην Νέα Υόρκη (η ενδυματολόγος του «Emily in Paris» είναι η παλιά μας γνώριμη, Patricia Field και έχει πετύχει στο απόλυτο την ‘εκδίκηση της βασικιάς’ μέσα από τα ρούχα της) και φυσικά ζει τον μεγάλο ανεκπλήρωτο έρωτα στο Παρίσι… και μερικούς μικρότερους εφήμερους, που καταναλώνονται τηλεοπτικά σαν μικρά σοκολατάκια μαζί με σαμπάνια.

Μία σειρά που βλέπεται το ίδιο με εύκολο με όσο ξεχνιέται, αφού φροντίζει μέσα στα δέκα επεισόδιά της να επαναλαμβάνει όλα τα κλισέ που ξέρουμε για τη ζωή μίας «Αμερικανίδας στο Παρίσι» μέσα από τις rom coms των 90s. Aυτό όμως που φαίνεται πως θα μας μείνει αλησμόνητο –τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο μέχρι να βγει και ο δεύτερος κύκλος της σειράς- είναι ο Lucas Bravo, o sexy γείτονας της Emily. Mε τον «Gabriel» η πρωταγωνίστρια ανταλλάσσει καυτές ματιές από την πρώτη στιγμή και ποια μπορεί να την κρίνει. Έχει γαλλική προφορά (γιατί είναι όντως Γάλλος), υπέροχα μαλλιά και ξέρει να μαγειρεύει… και ως ρόλος και ως άνθρωπος.
emilyin paris
Ο Lucas ήταν συμμαθητής μίας εκ των σεναριογράφων της σειράς, της Clémence Michallon, και όπως έγραψε η ίδια στο Twitter «δεν ήταν δύσκολο να του γράψεις ατάκες που θα τον έκαναν ποθητό, τον ήθελαν έτσι και αλλιώς όλες στο σχολείο». Είναι 32 ετών και γεννήθηκε στη Νίκαια της Γαλλίας. Δεν υποδύεται μόνο στη σειρά τον chef, καθώς στο παρελθόν έχει δουλέψει ως sous chef σε ένα Ιαπωνικό-Γαλλικό, fusion εστιατόριο στο Παρίσι. Έχει εργαστεί ως μοντέλο, είναι ακόμα σε πρακτορείο άλλωστε και έχει περπατήσει σε catwalk της Chanel, και δηλώνει φανατικός του «Sex & The City». «Οι φίλοι μου όταν είμασταν μικρότεροι με κορόιδευαν που το έβλεπα, αλλά εγώ το έβρισκα έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο για να καταλάβω πώς σκέφτονται οι γυναίκες», έχει δηλώσει ο ίδιος ο Bravo σε συνέντευξή του. Mίλησε πριν από λίγες μέρες στο «The Cut» λέγοντας πως νιώθει ότι ταυτίζεται πιο πολύ με τον «Aidan» παρά με τη «Samantha». Τι μας κάνει αυτό να καταλαβαίνουμε; Ότι κάποιος πήγε καλά διαβασμένος για να κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L U C A S ? B R A V O (@lucasnbravo) στις

Ο Lucas, στην ίδια συνέντευξη, αναφέρει πως όλο το cast έγιναν μία μεγάλη παρέα, ότι η Lilly Collins είναι ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που έχει γνωρίσει και πως τον βοήθησε απίστευτα να ενσαρκώσει τον ρόλο και «κλείνει» αποκαλύπτοντας το αγαπημένο του συγκρότημα, τους «Jungle». Και ξέρεις ποιο είναι το hit τους, το «Smile». «Όταν χαμογελάς ο κόσμος γίνεται λίγο καλύτερος»… αφιερωμένο!
Δες επίσης: Πέντε στυλ φορεμάτων που είδαμε στο Instagram αυτήν την εβδομάδα και τα θέλουμε όλα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss