Emily Ratajkowski: Έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η Έμιλι Ρατακόφσκι είναι έγκυος και αυτό αποτελεί ευχάριστη έκπληξη!

Πριν από λίγη ώρα, με δύο post στα social media , το διάσημο μοντέλο γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές ότι διανύει την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της.

Η 29χρονη Ρατακόφσκι, μάλιστα, δείχνει για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο εξώφυλλο της Vogue, με την είδηση να ταξιδεύει με… ταχύτητα φωτός σε όλο τον πλανήτη.

Όπως δηλώνει στο κορυφαίο περιοδικό η καλλονή, δεν θέλει να μάθει με τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard το φύλο του μωρού κι εξηγεί το γιατί.

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει. Όλοι γελάνε» εξομολογείται στη συνέντευξή της.

Η Ratajkowski δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου δείχνει στιγμές από την εγκυμοσύνη της, τις οποίες τράβηξε η ίδια, καθώς και το υπερηχογράφημα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss