Emma Corrin: Ήταν πολύ συγκινημένη στις πρόβες του νυφικού της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το φόρεμα πήρε 14 εβδομάδες για να φτιαχτεί!

Η σχεδιάστρια κουστουμιών στο The Crown, Amy Roberts, κέρδισε ένα Emmy πέρσι και από τι φαίνεται από την καινούργια σεζόν της σειράς, θα πρέπει να κάνει χώρο για ένα ακόμα. Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε με το αμερικάνικο Elle, οι θαυμαστές του The Crown έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα απ’ τα παρασκήνια μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές μόδας της 4ης σεζόν: τον γάμο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το βιντεάκι αναφέρει πως η αναδημιουργία του θρυλικού νυφικού πήρε 14 εβδομάδες και πως η δαντέλα του φτιάχτηκε από την ίδια εταιρεία με αυτήν του αυθεντικού φορέματος. Το βίντεο δείχνει επίσης μερικές γλυκές σκηνές της ηθοποιού, Emma Corrin, η οποία ενσαρκώνει την πριγκίπισσα.

Η Roberts είπε στο Elle πως ήθελε να αιχμαλωτίσει το ίδιο πνεύμα και στυλ του αυθεντικού σχεδίου του σχεδιαστικού διδύμου, «David & Elizabeth Emanuel», χωρίς όμως να δημιουργήσει μια πιστή αντιγραφή για την Corrin.

Το Netflix εξήγησε πως για την κατασκευή του ρούχου χρειάστηκαν «3 άνθρωποι που αφιέρωσαν συνολικά 600 ώρες. Έχει δημιουργηθεί με ύφασμα 95 μέτρων και 100 μέτρα δαντέλας και η ουρά του νυφικού είναι περίπου 30 μέτρα.»

Η ηθοποιός τόνισε ότι έκανε τέσσερις ή πέντε πρόβες, η κάθε μία από τις οποίες διήρκεσε πολλές ώρες και πως όλοι έμειναν άφωνοι μόλις την είδαν για πρώτη φορά. Πρόσθεσε ότι 10 άνθρωποι τη βοηθούσαν να σηκώσει το νυφικό στα γυρίσματα της σκηνής επειδή ήταν ογκώδες.

Η Corrin είπε πως επειδή η εμπειρία ήταν τόσο σουρεαλιστική, συγκινήθηκε πολύ. Ήταν μάλιστα τόσο συγκινημένη που αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε η μητέρα της να ήταν εκεί μαζί της, αφού έκανε πρόβες για ένα πραγματικό νυφικό.

Δες επίσης: Tomboy Style: 5 looks για να απογειώσεις το στυλ του αγοροκόριτσου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss