Emma Corrin: η πρωταγωνίστρια του The Crown σταμάτησε να ξυρίζεται από τότε που χώρισε!

Αν βλέπεις φανατικά The Crown όπως ο μισός πληθυσμός αυτή τη στιγμή, θα ξέρει την Emma Corrin, την ηθοποιό που υποδύεται την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι πως η ίδια έχει επιλέξει να μην ξυρίζεται ως τρόπο έκφρασης, απελευθέρωσης και μέρος του body positive κινήματος είτε μιλάμε για παραπάνω κιλά είτε ως το δικαίωμά σου να διαχειρίζεσαι το σώμα σου όπως ακριβώς εσύ θες!

Η ίδια, μάλιστα, φωτογραφήθηκε και για το βρετανικό Glamour και μίλησε σχετικά: “Ο τρόπος που παρουσιάζω τον εαυτό μου, το τι κάνω με το μακιγιάζ μου, την τριχοφυΐα στο σώμα μου και τα μαλλιά μου πάντα έχουν να κάνουν με το πώς αισθάνομαι. Πάντα ήθελα να σταματήσω να ξυρίζομαι αλλά χώρισα πολύ πρόσφατα. Δεν το έκανα πριν γιατί ήμουν σε σχέση και ήμουν προγραμματισμένη να πιστεύω πως πρέπει να ξυρίζομαι για το καλό και των δύο μεριών. Αλλά στο καλό- δεν θέλω να ξυρίζομαι! Και τώρα είμαι σε φάση που σκέφτομαι γιατί καν με απασχολούσε κάτι τέτοιο. Είναι απλώς αυτό που είναι και δεν κρύβεται τίποτα πίσω από αυτό. Ελπίζω να βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και αυτό σύντομα να γίνει το normal και όχι κάτι που θα προσέχει κανείς ή που αξίζει να συζητάει!”. 

 Πάντως, ανέκαθεν οι γυναίκες εξέφραζαν την διαμαρτυρία τους μέσω του body hair και είναι κάτι που βλέπαμε πιο έντονα στα 60’s και στα 70’s. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το τι θα κάνει κανείς με το σώμα του ή το πρόσωπό του είναι δικό του θέμα αφού μιλάμε για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ. Σωστά; 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss