Emma Corrin: Aνασυνθέτει το απαράμιλλο στυλ της Νταϊάνα στο press tour του «The Crown»

H 4η σεζόν της πολυαναμενόμενης σειράς, «The Crown», έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στο Netflix.

Η Emma Corrin, η οποία υποδύεται την Πριγκίπισσα Νταϊάνα, έχει αγαπηθεί από τους θαυμαστές της σειράς λόγω της χάρης και της γοητείας της – δύο χαρακτηριστικά που την έκαναν ιδανική για την ενσάρκωση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Παρόλο που πολλά events για το «The Crown» ακυρώθηκαν ή έγιναν μέσω του διαδικτύου, σε δημόσιες εμφανίσεις της πριν την πρεμιέρα της σειράς η νεαρή ηθοποιός εντυπωσίασε με το στυλ και τα outfits της. Τον περασμένο Ιούλιο, η 24-χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε σε επεισόδιο του «Graham Norton», το οποίο είναι ένα από τα πιο διάσημα talk shows στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Emma και ο συμπρωταγωνιστής της, Josh O’Connor, (ο ηθοποιός που υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο) μίλησαν για το πώς προετοιμάστηκαν για τους ρόλους τους. Για την εμφάνισή της, φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τον σχεδιαστή Richard Quinn με τεράστια φουσκωτά μανίκια. Θα ήταν αδύνατο να μην το συγκρίνουμε με τα μανίκια του νυφικού της Νταϊάνα, που είχε σχεδιάσει το σχεδιαστικό δίδυμο, David και Elizabeth Emanuel, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Μερικούς μήνες αργότερα, την περασμένη Πέμπτη, στην virtual πρεμιέρα της σειράς, το ανερχόμενο style icon επέλεξε ένα custom καρό σύνολο από τον Οίκο Μόδας, Μiu Miu. Το look της συμπεριλάμβανε μια μπλούζα με μπλε prints και βολάν και το πιο cool στενό παντελόνι που έχουμε δει ποτέ. Αυτά τα συνδύασε με platform loafers σε μαύρο χρώμα σχεδιασμένα από τον στυλίστα του Harry Styles, τον Harry Lambert, και εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Αυτό το look μας θύμισε αρκετά καρό σύνολα που φόρεσε και η Νταϊάνα μέσα στα χρόνια.

Τέλος, σε ένα άλλο event πριν την πρεμιέρα, η ανερχόμενη ηθοποιός φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα με γιακά και λεπτομέρειες από δαντέλα για να παίξει ένα διάσημο Βρετανικό παιχνίδι, το «Fives», με την συμπρωταγωνίστρια της Olivia Colman. Οι γιακάδες (οι συγκεκριμένοι λέγονται Peter Pan collars) είναι statement κομμάτια και το κίτρινο χρώμα ήταν επίσης μία πολύ αγαπημένη επιλογή της πριγκίπισσας.

 Δες επίσης: How To: Πώς να συνδυάσεις ρούχα με διαφορετικές υφές για μοναδικά looks

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss