Ένα θρίλερ ξετυλίγεται στο κήπο του Μεγάρου

Ένα θρίλερ ξετυλίγεται την Πέμπτη 8 Ιουλίου στο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Μία περφόμανς, η οποία έχει σχεδιαστεί για το Μέγαρο.

Το φετινό εικαστικό πρόγραμμα του annexM υπό τη διεύθυνση της Άννας Καφέτση ανοίγει την Πέμπτη 8 Ιουλίου στις 9 μ.μ. με τη νέα in situ δοκιμιακή περφόρμανς «Το φάντασμα της ελευθερίας» του Σπύρου Βραχωρίτη (δραματουργία-σκηνοθεσία).

Περφόρμανς στο Μέγαρο Μουσικής

Η περφόρμανς σχεδιάστηκε ειδικά για το Μέγαρο και θα παρουσιαστεί για μία βραδιά στο Αίθριο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (με δελτία προτεραιότητας).

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης: «Ύστερα από πολλαπλές εκδοχές και όχι απλώς σκηνικές προσαρμογές, η Γυναίκα της Ζάκυθος του Διονυσίου Σολωμού σχεδιάστηκε ειδικά για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνδυασμό με το έργο Hypercalypsis του Ούγκο Φώσκολο στην ελληνική του απόδοση από τον Ανδρέα Μπελεζίνη (επιλεγμένα αποσπάσματα και εναλλακτικές στιλιστικές προσεγγίσεις καθώς και μουσικές αναφορές).

Παράλληλα, στο πλαίσιο της περφόρμανς, θα προβληθεί το βίντεο που δημιουργήθηκε στη βάση μιας υπόθεσης εργασίας σχετικά με την απόπειρα μεταγραφής ορισμένων κεφαλαίων της Γυναίκας της Ζάκυθος στους υπαίθριους χώρους που περιβάλλουν το Μέγαρο (Κήπος, Αίθριο, άξονας μεταξύ του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου και του μνημείου Ίωνος Δραγούμη). Πρόσκρουση ή σύμπλευση;…».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss