Ένας deepfake Bruce Willis θα εμφανιστεί στη θέση του σε μελλοντικά κινηματογραφικά σχέδια

Μπορεί ο Bruce Willis να έχει αποσυρθεί από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με αφασία, αλλά μια εκδοχή του θα συνεχίσει να υπάρχει σε μελλοντικά έργα. 

Πέρυσι, ο “ψηφιακός δίδυμος” του ηθοποιού εμφανίστηκε σε διαφήμιση ρωσικού τηλεπικοινωνιακού παρόχου, και ο οποίος δημιουργήθηκε από μια εταιρεία με την ονομασία Deepcake. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Willis πούλησε τα δικαιώματά του για μελλοντικά κινηματογραφικά, διαφημιστικά και άλλα έργα στην Deepcake, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας και την Telegraph. 
Οι μηχανικοί δημιούργησαν τον ψηφιακό σωσία του ηθοποιού αντλώντας από το περιεχόμενο των ταινιών Die Hard και Fifth Element, όταν ο Willis ήταν 32 και 42 ετών αντίστοιχα. Με το ομοίωμά του τώρα στην πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της εταιρείας, αυτή μπορεί να «τοποθετήσει» το ομοίωμά του στο πρόσωπο ενός άλλου ηθοποιού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, την τελική έγκριση για την κυκλοφορία κάθε project έχει η οικογένεια του ηθοποιού.

Στη διαφήμιση για τη Megafon, το πρόσωπο του Willis αντικαταστάθηκε με το πρόσωπο του ηθοποιού Konstantin Solovyov. «Μου άρεσε η ακρίβεια του χαρακτήρα μου. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα να γυρίσω πίσω στο χρόνο», δήλωσε ο Γουίλις σε δήλωσή του στο Deepcake. «Με την έλευση της σύγχρονης τεχνολογίας, μπορούσα να επικοινωνώ, να εργάζομαι και να συμμετέχω στα γυρίσματα, ακόμη και αν βρισκόμουν σε άλλη ήπειρο. Είναι μια ολοκαίνουργια και ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα και είμαι ευγνώμων στην ομάδα μας».
Τον Μάρτιο, η οικογένεια του Br …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss