Ένας νέος χαρακτήρας στην σειρά The Boys – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά κόμικ The Boys συνεχίζει εντυπωσιακά με την τρέχουσα τρίτη σεζόν, στην οποία προστέθηκε ο χαρακτήρας του Paul Reiser που λέγεται The Legend. Να θυμήσουμε παράλληλα πως από το Amazon Prime ανακοινώθηκε πως θα συνεχιστεί και για τέταρτη.
[embedded content]
Όσον αφορά την τρίτη σεζόν υπάρχουν οι νέες προσθήκες των Miles Gaston Villanueva, Sean Patrick Flannery,  Nick Wechsler, Laurie Holden. Ο Villaneuva (Law & Order True Crime: The Menendez Murders) παίζει τον Supersonic, που είναι ο πρώην της Starlight (Erin Moriarty).
O Flannery (The Boondock Saints) υποδύεται τον Gunpowde και ο Wechsler (Revenge) έχει τον ρόλο του Blue Hawk. Οι 3 είναι νέοι χαρακτήρες και δεν υπάρχουν στα κόμικ του The Boys των Garth Ennis και Darick Robertson.
Ο χαρακτήρας της Laurie Holden λέγεται The Crimson Countess. Είναι μέλος της Payback, ενός γκρουπ υπερηρώων παρόμοιο με τυατό της Seven και παρόλο που πολέμησε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, δεν έχει γεράσει καθόλου. Παράλληλα θα δούμε τον Jensen Ackles ως Super Soldier.

H σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διαφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια.
Οι δημιουργοί του βιβλίου, Garth Ennis και Darick Robertson είναι στην συμπαραγωγή, ο δημιουργός του “Supernatural” Eric Kripke είναι showrunner, ενώ πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Kensen A και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Mass
12/06/2022

H ταινία …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss