Ένας retailer στην Ολλανδία δέχεται ήδη προπαραγγελίες για το PlayStation 5

O Ολλανδός λιανοπωλητής 76 Game Mania ξεκίνησε να δέχεται προπαραγγελίες για το επερχόμενο PlayStation 5.

Το αντίτιμο για την «κράτηση» είναι €50. Το συγκεκριμένο ποσό θα αφαιρεθεί από το ποσό που θα κοστίζει η κονσόλα κατά το λανσάρισμα της. Οι Ολλανδοί που θα προχωρήσουν στην προπαραγγελία της κονσόλας, λέει η ιστοσελίδα Let’sGoDigital, θα μπουν σε λίστα αναμονής για να αποκτήσουν το PlayStation 5 από το πρώτο κύμα αποστολών που θα λάβει το κατάστημα 5 (να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα Let’sGoDigital ήταν από τις πρώτες που δημοσίευσαν εικόνες/ renders από ένα υποτιθέμενο πρωτότυπο ή dev kit της κονσόλας).

Οι παραγγελίες στην λίστα θα εκτελεστούν σύμφωνα με το μοντέλο «first-come, first served», οπότε όσο νωρίτερα προ-παραγγείλει κάποιος, τόσο το καλύτερο, αφού δεν είναι εξασφαλισμένο ότι όλοι όσοι προπαραγγείλουν την κονσόλα θα την παραλάβουν και από την πρώτη ημέρα του λανσαρίσματος. Αν πάντως συμβεί το παραμικρό (π.χ υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στο επίσημο λανσάρισμα), το κατάστημα θα επιστρέψει το ποσό των €50 σε όσους προχώρησαν σε προπαραγγελία.    

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020, την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, και φημολογείται ότι θα στοιχίζει περίπου €450 με €500.

Let’sGoDigital | techradar

Πηγ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss