Ένας υπέροχος Brendan Fraser έτοιμος για Oscar με την ταινία The Whale που θα του… απογειώσει την καριέρα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Ο Darren Aronofsky έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές του προσπάθειες του και μετά την ταινία «Μother» που δίχασε και σας γράψαμε και την άποψη μας, επανέρχεται με μια καινούργια.

Η ταινία «The Whale» είναι σε συμπαραγωγή των Α24 και Protozoa Pictures (εταιρία παραγωγής του Darren Aronofsky) και μάλιστα πρωταγωνιστής είναι ο Brendan Fraser (που ανέφερε πως δεν θα έχουμε ξαναδει κάτι τέτοιο), ενώ παίζουν και οι Hong Chau, Sadie Sink, Ty Simpkins, Samantha Morton, Huck Milner, Sathya Sridharan, Ryan Heinke και παρακάτω υπάρχει το πρώτο trailer.
H ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας με τον Fraser να αποθεώνεται για την ερμηνεία του και υπήρξε standing ovation, με τον ηθοποιό να συγκινείται και όλα δείχνουν πως θα είναι ενδεχομένως η ταινία της ζωής του, μιας και από τώρα δείχνει φαβορί για Oscar.
Μιλώντας o Brendan Fraser στο Vanity Fair ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν και γενικότερα το είδε σαν μια ευκαιρία ζωής και μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει ένα δυνατό comeback, ενώ η ελπίδα του ήταν να γίνει… αγνώριστος για τον ρόλο. Δήλωσε πως έδωσε ό,τι είχε και είναι η πρώτη και τελευταία φορά που κάνει κάτι τέτοιο.
Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Samuel D. Hunter, στο οποίο ένας μοναχικός δάσκαλος, ζυγίζει 270 κιλά και ουσιαστικά ζει στον καναπέ του. Ενώ η κατάστασή του χειροτερεύει και βρίσκεται σε απόγνωση, η ελπίδα εμφανίζεται όταν προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την αποξενωμένη και ευέξαπτη έφηβη κόρη του.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Στα Ίχνη Της Βίας
08/11/2022

Η νέα ανατρεπτική σειρά του Netflix που αποθεώνεται
06/11/2022

Οι κορυφαίες ταινίες όλων των εποχών σύμφωνα με το Hollywood
07/11/2022

Ένα πολύ δύσκολο quiz με Ελληνικές σειρές για… αρχόντους
08/11/2022

Οι δηλώσεις από την Νεφέλη Ορφανού που προκαλούν αντι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss