Energizer ‘thick boi’ – Το κινητό που διαρκεί σχεδόν 50 μέρες

Όλοι οι χρήστες smartphone σε όλο τον κόσμο, επιθυμούν οι συσκευές τους να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής  μπαταρίας. Και η Avenir Telecom φαίνεται είχε την ίδια επιθυμία κατά την ανάπτυξη του smartphone Power Max P18K Pop για την Energizer.

Έτσι η γαλλική εταιρία τηλεπικοινωνιών, παρουσίασε το νέο κινητό τηλέφωνο στο Mobile World Congress 2019 (MWC) αυτή τη βδομάδα και είναι ένα απόλυτο θηρίο, όπως δηλώνει η Avenir σε ένα δελτίο τύπου: “η υψηλότερης χωρητικότητας μπαταρία που δημιουργήθηκε ποτέ σε ένα smartphone” αλλά μην περιμένετε να χωραέι στην τσέπη των κολητών τζιν σας.

Σύμφωνα με την Avenir, το smartphone της Energizer διαθέτει μπαταρία 18.000mAh, αρκετή για να διαρκέσει σχεδόν 50 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Το iPhone X περιέχει μια μπαταρία 2.716mAh, για σύγκριση – δίνοντας περισσότερο από έξι φορές χωρητικότητα στο P18K Pop.

Αν θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το P18K Pop, θα μπορούσατε να περάσετε 90 ώρες κάνοντας κλήσεις, να ακούσετε 100 ώρες μουσικής και να παρακολουθήσετε 48 ώρες βίντεο με μία μόνο χρήση, σύμφωνα με την Avenir.

Εκτός της μακράς διάρκειας μπαταρία, το τηλέφωνο περιλαμβάνει επίσης 6 GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 128 GB και πέντε κάμερες, τρείς πίσω και δύο μπροστά.

Το P18K Pop λόγω του μεγέθους τις μπαταρίας το πάχος του φτάνει τα 18 χιλιοστά. Διπλάσιο σχεδόν πάχος σε σύγκριση με το iPhone X το οποίο είναι στα 7,7 χιλιοστά. Ωστόσο, αν είστε πρόθυμοι να αποκτήσετε το θηρίο αυτό, σύμφωνα με την Avenir δέχεται παραγγελίες για τη συσκευή στο MWC και θα ξεκινήσει τις παραδόσεις το καλοκαίρι.

Πριν πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε ένα P18K Pop, να σας ενημέρωσουμε ότι η Avenir υποσχέθηκε να κυκλοφορήσει και ένα smartphone Energizer με μπαταρία 16.000mAh το Σεπτέμβριο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss