Ενθουσιασμένοι Γιάννης και Θανάσης για την παρουσία τους στο Άμπου Ντάμπι (pics)

Η… καρδιά του NBA χτυπάει στο Άμπου Ντάμπι, εκεί όπου σήμερα στις 19:00 (COSMOTE SPORT 4HD) θα παιχτεί το πρώτο ιστορικό παιχνίδι του ΝΒΑ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ανάμεσα στους Μπακς και τους Χοκς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι είναι χαρούμενος γιατί ζει μια υπέροχη εμπειρία:

“Είναι η πρώτη μου φορά που έρχομαι στο Άμπου Ντάμπι, είναι μια υπέροχη εμπειρία! Όλοι αγαπούν το μπάσκετ, είναι παγκόσμιο! Το ΝΒΑ που μας φέρνει εδώ στον αραβικό κόσμο για το πρώτο του παιχνίδι γράφει ιστορία, και το να είσαι μέρος αυτού και να είσαι μέρος της ιστορίας είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και ελπίζω ότι όλοι στον κόσμο μπορούν να ζήσουν τι είναι το μπάσκετ.

Θα έλεγα στον μικρότερο εαυτό μου να ετοιμαστεί για τη βόλτα! Για να ετοιμαστείτε για το ταξίδι, ότι θα είναι ένα μακρύ ταξίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά για να είστε πάντα χαρούμενοι για τα πράγματα που καταφέρνετε και για τον τρόπο που κάνατε τους ανθρώπους να νιώθουν. Και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ταξίδι και να επικεντρωθούμε στο να γίνουμε καλύτεροι και να προχωρήσουμε μπροστά. Τα πράγματα θα πάνε καλά.”

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε στη ζέστη, αλλά δήλωσε και αυτός ενθουσιασμένος:

“Θα παίξουμε σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους θαυμαστές ένα σόου! Ο καιρός είναι ζεστός (σ.σ. έχει πάνω από 40 βαθμούς κελσίου!), αλλά είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω όλο και περισσότερα πράγματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι.”

Δηλώσεις έκαναν και άλλα μέλη των δύο ομάδων. Δείτε αναλυτικά:

Μάικ Μπουντενχόλζερ (προπονητής Μιλγουόκι Μπακς): Θέλουμε να χτίσουμε τις συνήθειές μας κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πλέι οφ όταν έχει μεγαλύτερη σημασία. Να κρατήσουμε ο ένας τον άλλον υπεύθυνο καθώς χτίζουμε αυτές τις συνήθειες, την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας και την ανταγωνιστικότητα συλλογικά”.

Κρις Μίντλετον (παίκτης Μιλγουόκι Μπακς): “Αυτά τα παιδιά ωθούνται για να συναντήσουν διαφορετικούς παίκτες, κάτι που δεν το σκεφτόμαστε τόσο πολύ, αλλά είναι ένα μεγάλο μέρος του ΝΒΑ και το πώς θέλουν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους και νομίζω ότι είναι υπέροχο που αυτά τα παιδιά ξέρουν ποιοι είμαστε και είμαστε τόσο παθιασμένοι με το να παίζουμε το παιχνίδι”.

Νέιτ ΜακΜίλαν (προπονητής Ατλάντα Χοκς): “Ήταν τέλεια! Μας ήξεραν, ήξεραν τα ονόματά μας, ήταν παθιασμένοι με αυτό όλοι μαζί. Αυτό το πάθος είναι που μας έφερε εδώ, αυτό το πάθος για το παιχνίδι του ΝΒΑ είναι αυτό που έφερε αυτές τις δύο ομάδες εδώ για να παίξουν. Θέλουμε να εκθέσουμε αυτή τη χώρα στο παιχνίδι μας και ελπίζουμε να μας καλέσουν να παίξουμε ξανά”.

Τζον Κόλινς (παίκτης Ατλάντα Χοκς): “Διασκεδάσαμε, απολαύσαμε τα αξιοθέατα και τα τοπία! Θέλουμε απλώς να διασκεδάσουμε εδώ έξω και ελπίζουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια”.

Κλιντ Καπελά (παίκτης Ατλάντα Χοκς): “Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω ξανά! Θα έχει πλάκα! Σίγουρα προσπαθώ να βγω εδώ και να δώσω μια παράσταση για τους θαυμαστές. Θα είναι ανταγωνιστικό, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε τι είναι μακροπρόθεσμα και απλώς προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι.

Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε όσο μακριά θέλουμε. Θα είναι δύσκολο, δεν θα είναι εύκολο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πάμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μου και το πιστεύω κάθε χρόνο”.

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες των Μπακς και των Χοκς από το Άμπου Ντάμπι:

Γιάννης

Γιάννης

Χοκς Άμπου Ντάμπι

Χοκς Άμπου Ντάμπι

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss