Εντοπίστηκε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας κατά τον εντοπισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αττική, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν η ιδιοκτήτρια, ο προσωρινά υπεύθυνος και υπάλληλος του καταστήματος, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών σχετικά με τα τυχερά παιχνίδια και τα προσωπικά δεδομένα.
Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, είχαν τεθεί σε λειτουργία παιχιδομηχανήματα, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 μηχανήματα, τύπου «Φρουτάκια» και κλειδιά για τη λειτουργία τους, 3 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές και κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server), 5 οθόνες, 7 κάμερες καταγραφής εικόνας, καταγραφικό και 360 ευρώ.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, τα υπόλοιπα κατασχεθέντα στην Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού για φύλαξη και το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Στη φυλακή οι Ρομά που ξυλοκόπησαν δημοτικό αστυνομικό
Αιματηρό επεισόδιο στο Αντισκάρι: Στη φυλακή ο ένας αδερφός
Θλίψη στο Πολεμικό Ναυτικό: Πέθανε ο ε.α. Αντιναύαρχος Ι. Παξιβανάκης


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss