Εντυπωσιακά κοσμήματα για να ξεχωρίσεις | ediva.gr

]]>

Τα κοσμήματα είναι ίσως το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών και όχι άδικα. Όλες ξέρουμε πόσο εύκολα μπορεί ένα κόσμημα να αναβαθμίσει την εμφάνισή μας. Μάλιστα, πολλές φορές είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις. Αν και στην καθημερινότητά μας μπορεί να επιλέγουμε απλά κομμάτια, σίγουρα πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας και πιο εντυπωσιακά κοσμήματα για ιδιαίτερες περιστάσεις.
Κοσμήματα που θα εντυπωσιάσουν!

Διαμαντένιο βραχιόλι ριβιέρα

Αν θέλεις ένα εμβληματικό κόσμημα, το οποίο θα ξεχωρίσει εύκολα και θα σε κάνει να λάμπεις, η σίγουρη επιλογή είναι τα διαμάντια. Δεν τραγούδησε, άλλωστε, τυχαία η Marilyn Monroe ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα βραχιόλι ριβιέρα με διαμάντια.
Μπορείς να το βρεις εδώ!
Λευκόχρυσα κρεμαστά σκουλαρίκια Κ14

Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια θα σου χαρίσουν ένα αξεπέραστο look και θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Αυτά τα υπέροχα λευκόχρυσα κρεμαστά σκουλαρίκια 14 καρατίων με πέτρες είναι ό,τι πρέπει για οποιαδήποτε επίσημη εμφάνιση.
Μπορείς να τα βρεις εδώ!
Τρίχρωμο δαχτυλίδι Κ14 με σταυρουδάκια

Αν η αδυναμία σου είναι τα δαχτυλίδια, φρόντισε να βρεις ένα ιδιαίτερο για να κοσμήσεις τα δάχτυλά σου. Προτίμησε αυτό το τριπλό δαχτυλίδι σε πανέμορφη τριχρωμία από χρυσό 14 καρατίων, το οποίο είναι διακοσμημένο με σταυρουδάκια από πέτρες. Μπορείς να το φορέσεις με ό,τι θέλεις, καθώς ταιριάζει με κάθε σύνολο και σε κάθε περίσταση.

Απόκτησέ το εδώ!
Δες επίσης: Κοσμήματα που θα φοράς όλο το 2022
Λευκόχρυσο κολιέ Κ18 με διαμάντι μπριγιάν

Και επειδή ένα κολιέ είναι πάντα απαραίτητο για μοναδικές εμφανίσεις, τα διαμάντια είναι ο σύμμαχός σου και σ’ αυτή την περίπτωση. Για να ξεχωρίσεις δε χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από ένα κολιέ από λευκόχρυσο 18 καρατίων, το οποίο ολοκληρώνεται  με ένα υπέροχο διαμάντι μπριγιάν.
Δες το εδώ!
Χρυσό βραχιόλι με πράσινα ζιργκόν

Ακόμα μία υπέροχη επιλογή κοσμήματος είναι αυτό το πανέμορφο βραχιόλι από χρυσό 14 καρατίων, το οποίο είναι στολισμένο με ροζέτες σε σχήμα λουλουδιών και πράσινα ζιργκόν που το κάνουν να δείχνει ακόμα πιο πολυτελές.
Μπορείς να το βρεις εδώ!

]]>

Δαχτυλίδι με ζαφείρι και διαμάντια

Αν ψάχνεις ένα κομψό και άκρως εντυπωσιακό δαχτυλίδι, το οποίο μπορεί να σταθεί άψογα σε κάθε περίσταση, εδώ βρήκες το ιδανικό. Ένα πολυτελές λευκόχρυσο δαχτυλίδι 18 καρατίων με διαμάντια και ένα υπέρλαμπρο ζαφείρι στο κέντρο είναι ένα μοναδικό κόσμημα, το οποίο δεν έχει ανάγκη από τίποτα άλλο για να σε αναδείξει.
Αν θέλεις να το αποκτήσεις, δες εδώ!
Δες επίσης: Τα πιο εντυπωσιακά …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss