Εντυπωσιακό trailer για την ταινία Bardo που έχει διχάσει – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Revenant ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες των τελευταίων χρόνων και έδωσε στον Leonardo DiCaprio το πρώτο του Oscar, ενώ τώρα ετοιμάζεται η επιστροφή με την πρώτη ταινία του σκηνοθέτη Alejandro Gonzalez Inarritu, που έχει το πρώτο trailer. Aποκαλύφθηκε μάλιστα πως θα είναι 2 ώρες και 32 λεπτά, δηλαδή 22 λεπτά μικρότερη από αυτή που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ο σκηνοθέτης επιστρέφει ξανά στην πατρίδα του (μετά από πολλά χρόνια) για το Bardo (με πλήρη τίτλο False Chronicle of a Handful of Truths) με μια μεγάλη παραγωγή που θα ασχοληθεί με τον πολιτικό και κοινωνικό εκσυγχρονισμό στο Μεξικό, με πρωταγωνιστή έναν δημοσιογράφο. Η ταινία έχει αφήσει ανάμεικτες εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας με την βαθμολογία στο Rotten Tomatoes να έχει διχάσει τους κριτικούς.
Πρωταγωνιστές είναι οι Daniel Giménez Cachο (πιο γνωστές του ταινίες τα Bad Education του Pedro Almodóvar και το Zama), Griselda Siciliani, στον σχεδιασμό της παραγωγής είναι ο Eugenio Caballero (βραβευμένος με Oscar για την ταινία του Guillermo del Toro, “Pan’s Labyrinth”), που έχει δουλέψει και στο “Roma, ενώ μένει να μάθουμε περισσότερα. Η ταινία του Netflix θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη στο Netflix.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss