Εντυπωσιακο ξεκίνημα για την ταινία Avatar: The Way Of Water – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Το Avatar αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών και είναι σίγουρο ότι άλλαξε πολλά στο είδος με την κινηματογράφηση του, ενώ πλέον τα sequel αρχίζουν και είναι έτοιμα. Μάλιστα το The Way Of The Water προβάλλεται ήδη, σας έχουμε αναφέρει την άποψη μας, ενώ ξεκίνησε με 134 εκ. δολάρια στην Αμερική και 435 εκ. παγκοσμίως.

Πλέον ο Cameron αναφέρθηκε στα σχέδια του ακόμα και για έκτη και έβδομη προσθήκη στο franchise. Βέβαια όλα αυτά σε θεωρητικό στάδιο. Η τρίτη ταινία έχει ήδη γυριστεί, το ίδιο με ένα κομμάτι της τέταρτης, ενώ υπάρχει και σενάριο γραμμένο για την πέμπτη.
Παρακάτω θα δείτε τα σχέδια του Cameron για το αν δεν πάει καλά η δεύτερη ταινία, ωστόσο ο διάσημος σκηνοθέτης δε θα σταματήσει εκεί. Ανέφερε στο Hollywood Reporter, πως σίγουρα ο ίδιος δε θα μπορεί να κάνει… αιώνια ταινίες Avatar και λόγω ηλικίας (68) και φυσικά επειδή χρειάζεται τεράστια αποθέματα ενέργειας. Συνεπώς θα εκπαιδεύσει κάποιον σκηνοθέτη να το κάνει, αν αυτό γίνει φυσικά, με τον ίδιο να αναφέρει πάντως πως έχει ακόμα να κάνει 5-6 ταινίες μέχρι να αποσυρθεί, οι 3 εκ των οποίων είναι Avatar.
Πλέον, όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, o σκηνοθέτης αναμένει την απόδοση της δεύτερης ταινίας στα ταμεία, ώστε να δει το πλάνο που θα ακολουθήσει μετά την τρίτη ταινίας, καθώς είχε αναφέρει πως θα ολοκληρωθεί σαν τριλογία, αν αυτή πατώσει. να θυμίσουμε, πως με βάση το budget αλλά και τα έξτρα έξοδα του Way Of The Water, πρέπει να φτάσει κοντά στα δυο δισ. εισπράξεις για να θεωρηθεί επιτυχημένη.
Όπως έγινε γνωστό από το Hollywood Reporter, η ταινία δε θα έχει budget τα 250 εκ. που είχαν υπολογιστεί αρχικά, αλλά τελικά το ποσό θα πάει κοντά στα 400 εκ., κάτι που θα την κάνει την ακριβότερη στην ιστορία. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα έξοδα μαρκετινγκ και λοιπά διαφημιστικά κόστη, αυτόματα διπλασιάζουν το budget.
Aν ισχύει πάντως αυτό, θα ξεπεράσει τα Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (379 εκ. δολάρια), Marvel Studios ensembles Avengers: Age of Ultron (365 εκ. δολάρια), Avengers: Endgame (356 εκ. δολάρια), ενώ αν είναι στα 350 εκ. δολάρια, τότε θα υπολείπεται από αυτές.
Πριν λίγο καιρό ο James Cameron είχε αναφέρει στο GQ Magazine πως είναι μια τρομερά ακριβή ταινία, ενώ μιλώντας με τους υπε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss