Έπεσε… πετσόκομμα στην ταινία Fall για να μην βγει “ακατάλληλη” – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

To είδος των θρίλερ έχει προσφέρει κάποιες ιδέες που μοιάζουν ικανές να κάνουν την διαφορά ή έστω να καταφέρουν να δώσουν μια αξιοπρεπή προσπάθεια, όπως ελπίζουμε να είναι και η συγκεκριμένη.

Η ταινία Fall έχει να κάνει με τις πολύ καλές φίλες Becky και Hunter, οι οποίες αφού σκαρφαλώσουν 2.000 πόδια στην κορυφή ενός απομακρυσμένου, εγκαταλειμμένου ραδιοπύργου, βρίσκονται αποκλεισμένες χωρίς να μπορούν να κατέβουν.
Έτσι λοιπόν χρησιμοποιήθηκαν διάφορες τεχνικές, αλλά και αφαιρέσεις λέξεων που θα ανέβαζαν το rating από το επιθυμητό PG-13. Η Lionsgate χρησιμοποίησε το πρόγραμμα deepfake, ώστε να μπορέσει να αφαιρέσει μερικές υβριστικές εκφράσεις σε πιο… κατάλληλες λέξεις, καθώς δεν μπορούσαν να ξαναγυριστούν, όπως και με μερικές ακόμα σκηνές. Μένει να δούμε αν θα φαίνεται η διαφορά ή απλά θα είναι σαν να έχουν προσαρμοστεί στην ταινία.
H σκηνοθεσία είναι του Scott Mann, ενώ πρωταγωνιστούν οι Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Julia Pace Mitchell, Jasper Cole.
Δείτε το trailer
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss