Επετειακή έκδοση Audi TT RS Coupé iconic edition – FleetNews

Με το λανσάρισμα του Audi TT RS Coupé iconic edition, που θα παραχθεί σε 100 μονάδες στην Ευρώπη, η Audi γιορτάζει την επιτυχημένη πορεία, για ένα τέταρτο του αιώνα, του TT Coupé.
Από την πρεμιέρα του το 1998, το σπορ μοντέλο της Audi αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και πρότυπο οδηγικής απόλαυσης και πρωτοποριακής σχεδίασης. Η έκδοση RS εντυπωσιάζει με την απόδοση και το μοναδικό ηχητικό αποτύπωμα του πεντακύλινδρου κινητήρα. Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής Audi TT RS Coupé iconic edition τονίζει περεταίρω αυτά τα συναισθηματικά χαρακτηριστικά, με μοναδικά σπορ σχεδιαστικά στοιχεία, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό.

Το TT αποτελεί σχεδιαστικό σύμβολο της Audi για σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα. Σήμερα το Audi TT RS Coupé iconic edition  συνεχίζει την παράδοση οδεύοντας προς το μέλλον – ένα σπορ αυτοκίνητο με σημαντικές καινοτομίες που διατηρεί τα τυπικά χαρίσματα του TT RS σε σχεδιασμό και δυναμισμό.
«Το όνομα του Audi TT RS Coupé iconic edition τα λέει όλα», αναφέρει ο Sebastian Grams, Διευθύνων Σύμβουλος της Audi Sport GmbH. «Η επετειακή έκδοση υπενθυμίζει την εμβληματική σχεδιαστική γλώσσα του TT, η οποία αποτυπώνει το θάρρος και την κομψότητα σε μια σιλουέτα χωρίς συμβιβασμούς. Χάρη στα αποκλειστικά εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, η απόδοση του απόλυτου σπορ κουπέ, με τον πολυβραβευμένο πεντακύλινδρο κινητήρα, γίνεται άμεσα ορατή στους θαυμαστές μας».
Εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία Bauhaus
Έχοντας ως όραμα τη δημιουργία ενός μοντέλου για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, η Audi παρουσίασε το πρωτότυπο Audi TT Coupé στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου IAA στη Φρανκφούρτη το φθινόπωρο του 1995. Έχοντας σχεδόν συμμετρικές αναλογίες, το Audi TT ακολούθησε σταθερά μια σχεδιαστικ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss