Epic Games Store: Δωρεάν τα Football Manager 2020, Watch Dogs 2 και Stick It To The Man

Όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτή την εβδομάδα η Epic δίνει δωρεάν τέσσερα παιχνίδια από τα διαθέσιμα προς αγορά στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Αυτή την εβδομάδα η Epic δίνει δύο αγαπημένους τίτλους που σίγουρα θα προσφέρουν ώρες παιχνιδιού, διαθέσιμους για κατέβασμα έως τις 24 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος τίτλος είναι το νεότερο Football Manager 2020, το παιχνίδι που έχει προσφέρει άπειρες ώρες καψίματος στους φανατικούς της σειράς αλλά και του ποδοσφαίρου. Επίσης, το Watch Dogs 2 κάνει την εμφάνιση του, για να προετοιμάσει τους παίκτες πριν από την κυκλοφορία του Watch Dogs Legion Ο τελευταίος δωρεάν τίτλος είναι το θεότρελο Stick It To The Man.

Για να κατεβάσετε τα παραπάνω παιχνίδια, κάντε κλικ εδώ. Θα πρέπει να έχετε κατεβασμένο το Epic Launcher για να παίξετε τα παιχνίδια, αν και δεν είναι απαραίτητο για τη δωρεάν απόκτηση τους. Απαραίτητο όμως είναι να έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση ταυτότητας δύο παραγόντων στον Epic Games λογαριασμό σας, χωρίς όμως να χρειάζεται να βάλετε στοιχεία πληρωμής.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss