Επικεφαλής της Toyota Hellas ο Hermann Riedl – FleetNews

Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Hellas Α.Ε. (Inchcape Plc Group), ορίζεται από την 1η Ιανουαρίου του 2023 ο Hermann Riedl, αντικαθιστώντας τον Αριστείδη Αραβανή, μετά την συνταξιοδότηση του τελευταίου στο τέλος του τρέχοντος έτους.
Ο Hermann Riedl, πρώην στέλεχος της WIND Hellas που αποχώρησε μετά την εξαγορά της από τη Nova, προσελήφθη από την 1η Νοεμβρίου στην Toyota Hellas. Ο κ. Riedl διαθέτει μεγάλη εμπειρία για περισσότερα από 20 χρόνια ως ανώτερο διοικητικό στέλεχος στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και καλείται να διαχειριστεί μια εταιρεία την οποία έχουν διοικήσει επιτυχημένα, τόσο ο κ. Αραβανής, όσο και ο προκάτοχός του, καθ. Παναγιώτης (Τάκης) Αθανασόπουλος.
Συγκεκριμένα, o κ. Riedl υπήρξε Senior Advisor στην Evolution Ltd από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, Chief Business & Digital Transformation Officer της WIND Hellas από τον Ιούνιο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2022, Chief Strategy & Digital Transformation Officer επίσης στην WIND Hellas από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Μάιο του 2018, Partner & Managing Director, The Boston Consulting Group στην Αθήνα (2008-2010) και στο Abu Dhabi (2010-2016). Ακόμα διετέλεσε CEO Germany της Tele2 και Manager στην The Boston Consulting Group.
«Ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι, χαίρομαι και είναι τιμή μου που γίνομαι μέλος της Toyota Hellas, την ηγεσία της οποίας θα αναλάβω ως Διευθύνων Σύμβουλος από τον επόμενο χρόνο. Βασιζόμενος σε μια ομάδα που ανέδειξε την Toyota ως σαφέστατα πρώτη μάρκα στην ελληνική αγορά, αξιοποιώντας τη δύναμη του Ομίλου Inchcape, του ταχέως αναπτυσσόμενου παγκόσμιου ηγέτη διανομής αυτοκινήτων στον οποίο ανήκει η Toyota Hellas, ανυπομονώ για μια συναρπαστική διαδρομή!», δηλώνει ο ίδιος ανακοινώνοντας τη νέα του θέση στο LinkedIn.
H Toyota αποτελεί σταθερά τα τελευταία χρό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss