Επικό trailer για την επιστροφή της σειράς Viking: Valhaala – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

H σειρά Vikings επέστρεψε με διαφορετική μορφή από το Netflix και έχει τον τίτλο Valhalla με δημιουργούς τους Michael Hirst και Jeb Stuart, η οποία έχει δεύτερη και τρίτη σεζόν. Πλέον κυκλοφόρησε ένα trailer από την δεύτερη σεζόν, που θα βγει στις 12 Ιανουαρίου.
[embedded content]
Η σειρά ξεκινά στις αρχές του 11ου αιώνα και καταγράφει τις θρυλικές περιπέτειες μερικών από τους διάσημους Vikings που έζησαν ποτέ – Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter, Harald Hardrada και Norman King William the Conqueror. Αυτοί οι άνδρες και γυναίκες θα χαράξουν ένα μονοπάτι καθώς μάχονται για την επιβίωση σε έναν κόσμο που αλλάξει και εξελίσσεται διαρκώς.
Τα ονόματα και οι αντίστοιχοι χαρακτήρες είναι οι εξής: Sam Corlett (Leif Eriksson), Frida Gustavsson (Freydis Eriksdotter), Bradley Freegard (King Canute), Laura Berlin (Emma of Normandy), Leo Suter (Harald Sigurdsson), Jóhannes Jóhannesson (Olaf Haraldson), David Oakes (Earl Godwin), Caroline Henderson (Jarl Haakon), Pollyanna McIntosh (Queen Ælfgifu), Asbjørn Krogh Nissen (Jarl Kåre).
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss