Επίσημες εξελίξεις και ευχάριστα για το reboot του Fantastic Four – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Το Fantastic Four ήταν αναμφίβολα μια τεράστια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, με αυτή την προσπάθεια να είναι ίσως η χειρότερη απ’ όλες, ωστόσο οι συγκεκριμένοι υπερήρωες θα μεταφερθούν και πάλι στην μεγάλη οθόνη.

Πριν μερικά χρόνια τα Marvel Studios μετά την απόκτηση της 20th Century Fox είχαν ανακοινώσει πως θα κάνουν reboot των Fantastic Four. Η νέα ταινία δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες και το μόνο που είχε γίνει γνωστό ήταν ο Jon Watts (των Spider-Man: Homecoming, Spider-Man Far: From Home, Spider-Man: Νο Way Home) θα βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, ωστόσο πλέον δεν ισχύει.
Σύμφωνα με το Deadline, ο Watts δεν θέλει άλλες υπερηρωϊκές ταινίες προς το παρών (έκανε ήδη 3 μέσα σε μια πενταετία για το franchise του Spider-Man) και πλεον έχουμε τον σκηνοθέτη του WandaVision, Matt Shakman να είναι επίσημα το όνομα που θα κάτσει στην καρέκλα για να δώσει τις σχετικές οδηγίες.
Πιο παλιά, ο Kevin Feige ανέφερε στο Hollywood Reporter, πως η νέα ταινία δεν θα έχει καμία σχέση με origin story, επειδή ο κόσμος το γνωρίζει, όπως επίσης και τα βασικά για τους συγκεκριμένους ήρωες. Συνεπώς θα βάλουν τον πήχη παραπάνω απ’ αυτό και θα δώσουν κάτι διαφορετικό.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss