Επίσημο το Xiaomi 12S Ultra με κορυφαίο σύστημα καμερών με τις ευλογίες της Leica

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα στην Κίνα τρία νέα κορυφαία smartphones, τα Xiaomi 12S, 12S Pro αλλά και την πολυαναμενόμενη νέα ναυαρχίδα της εταιρείας, το 12S Ultra.

Τα τρία νέα smartphones αποτελούν εξέλιξη της σειράς Xiaomi 12 που κυκλοφόρησε στα μέρη μας το πρώτο τρίμηνο του έτους αλλά και τα πρώτα προϊόντα στα οποία η Xiaomi συνεργάζεται με τη Leica για το κεντρικό σύστημα φωτογραφίας. Το κορυφαίο μοντέλο της νέας σειράς δεν είναι άλλο από το Xiaomi 12S Ultra το οποίο έρχεται με αισθητήρα 50MP Sony IMX989 μεγέθους 1 ίντσας, κάτι που είδαμε πρόσφατα στο Sony Xperia PRO-I και στο Sharp Aquos R6. Το μέγεθος του αισθητήρα γίνεται εμφανές αν δούμε το πίσω μέρος της συσκευής όπου δεσπόζει το κεντρικό σύστημα καμερών, τοποθετημένο σε ένα τεράστιο στρογγυλό σχήμα, μαζί με τους υπόλοιπους αισθητήρες της συσκευής. Αυτοί είναι μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 48MP με οπτικό πεδίο 128 μοιρών και έναν ισχυρό τηλεφακό των 48MP με δυνατότητα zoom έως και 120x. Στα χαρτιά το 12S Ultra αποτελεί ίσως την κορυφαία πρόταση στο χώρο της mobile φωτογραφίας, κάτι που μένει να δούμε μόλις η συσκευή κυκλοφορήσει στο εμπόριο, με την Ευρώπη πάντως να μην αποτελεί κεντρικό στόχο της Xiaomi ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Για την υπόλοιπη σειρά, το Xiaomi 12S χρησιμοποιεί αισθητήρα Sony IMX707 με κύρια κάμερα 50MP, υπερ-ευρυγώνια κάμερα 13MP και κάμερα macro στα 5MP. Στο μεσαίο μοντέλο της σειράς, 12S Pro, θα βρούμε τρεις κάμερες 50MP που χρησιμοποιούν τον αισθητήρα Sony IMX707 με μια κύρια κάμερα, έναν αισθητήρα για λήψη πορτραίτων με 2x zoom και μια υπερ-ευρυγώνια. Και τα δύο smartphones έρχονται με μια selfie κάμερα 32MP, τοποθετημένη σε μια μικρή οπή στην εμπρόσθια οθόνη.
Στο εσω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss