Επιστρέφει η σειρά The Wheel Of Time – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Η σειρά The Wheel of Time, που βασίζεται σε ένα από τα καλύτερα βιβλία του είδους, από τον Robert Jordan θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν, πριν καν μάθουμε πότε θα προβληθεί η δεύτερη, η οποία ωστόσο έχει ένα πρώτο βιντεάκι για την συνέχεια.
[embedded content]
Το σενάριο και η δημιουργία είναι του Rafe Judkins (“Agents of S.H.I.E.L.D.”, “Chuck”), σε συμπαραγωγή των Amazon Studios, Sony Pictures Television και ξέρουμε ότι θα παίξουν οι Rosamund Pike, Madeleine Madden, Marcus Rutherford, Barney Harris, Zoë Robins, Josha Stradowski, Daniel Henny, Michael McElhatton, Alvaro Morte, Hammed Animashun, Alexandre Willaume, Johann Myers, Lolita Chakrabarti, Michael Tuahine, Sophie Okonedo, Kae Alexander και πολλοί ακόμα.
“Το The Wheel of Time εξελίσσεται σε έναν αχανή, επικό κόσμο όπου η μαγεία υπάρχει, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο απο γυναίκες. Η ιστορία ακολουθεί την Moiraine, ενα μέλος την σκιώδους και με αρκετή δύναμη επιρροής οργάνωσης ‘Aes Sedai’, που ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι ανά τον κόσμο, με πέντε νέους άνδρες και γυναίκες. Το ενδιαφέρον της Moiraine για αυτά τα πέντε άτομα πηγάζει απο την πεποίθηση της πως ενας απ΄αυτούς μπορεί να αποτελεί την μετενσάρκωση ενός απίστευτα ισχυρού προσώπου, που οι προφητείες αναφέρουν πως μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει την ανθρωπότητα.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική για την ταινία Significant Other
07/10/2022

Οι νέες σειρές Walking Dead που θα γίνουν
07/10/2022

Η ταινία Τζαμάϊκα εί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss