Επιστρέφει το δελτίο ειδήσεων στο Mega

Άμεσο κίνδυνο να πέσει «μαύρο» διατρέχει το πάλαι ποτέ Μεγάλο Κανάλι (Mega) λόγω των χρεών προς την Digea. Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί του σταθμού έχουν συγκαλέσει σύσκεψη για σήμερα Σάββατο προκειμένου να γίνει προσπάθεια ώστε να βγει στον αέρα δελτίο ειδήσεων του σταθμού, πιθανότατα το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Σημειώνεται ότι η Digea αποφάσισε να προχωρήσει σε υποβάθμιση της ποιότητας μετάδοσης του σήματος του MEGA. Το κανάλι είχε καταβάλλει μόνο την προβλεπόμενη δόση (78.000 ευρώ) που έχει συμφωνηθεί από τη στιγμή που βρέθηκε σε δυσχερή θέση, αλλά η Digea έκανε πλέον απαιτητό το σύνολο του ποσού που αγγίζει τις 980.000 ευρώ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το mignatiou.com, οι δημοσιογράφοι του Mega θα συναντηθούν σήμερα στα παλιά τους λημέρια, στον 6ο όροφο του Μεγάλου Καναλιού, στα γραφεία της Λεωφόρου Μεσογείων, όπου αναμένεται να αποφασιστεί το ξεκίνημα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων του Mega συμφωνούν για την επανέναρξη του δελτίου. Θα είναι ένα κανονικό δελτίο με την ειδησεογραφία της ημέρας και δεν θα είναι καταγγελτικό εναντίον της Digea και όσων προσπαθούν να κλείσουν το κανάλι. Το δελτίο θα εκφωνήσει η Λίνα Δρούγκα.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Μιχάλης Ιγνατίου ο οποίος έγραψε στην ιστοσελίδα του: “Ο διευθυντής του Mega Μανώλης Καψής μας ενημέρωσε πριν από λίγο για την απόφαση να ξεκινήσει το δελτίο του Μεγάλου Καναλιού, τη Δευτέρα. Η απαράδεκτη απόφαση της Digea, κινητοποίησε όλους τους παράγοντες του Mega και έτσι αποφασίσαμε όλοι να δώσουμε τη μάχη εκεί που ξέρουμε καλύτερα. Από το βήμα του δελτίου ειδήσεων του Mega. Σε ότι με αφορά λέω ότι θα είμαι εκεί… Και ας έλθουν να μας κλείσουν…”

Η απάντηση των εργαζομένων του MEGA στην DIGEA

Τώρα αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των νομικών του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και οι αποφάσεις επιτέλους των δύο μεγαλομετόχων του, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Φώτη Μπόμπολα, οι οποίοι προ ημερών ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι έχουν καταθέσει μπίζνες πλαν στις πιστώτριες τράπεζες για την επανεκκίνηση του καναλιού και αναμένουν απαντήσεις.

Τόνισαν μάλιστα ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην κλείσει το κανάλι αλλά σήμερα η κατάσταση ουσιαστικά χειροτέρευσε. 

Οι εργαζόμενοι του MEGA έχουν μπει πλέον στον όγδοο μήνα παραμένοντας απλήρωτοι και αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα ενώ οι  συνέπειες από την απόφαση της Digea για υποβάθμιση της ποιότητας του σήματος αναμένεται να ιδιαίτερα επιβαρυντικές για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού της Μεσογείων.

«Η Digea και τα μέλη του Δ.Σ. να σκεφθούν καλά πριν κατεβάσουν το διακόπτη και να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να βρεθεί οριστική λύση» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι του καναλιού.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss