Επίθεση Ραΐγιο σε Βινίσιους: ‘Προσβάλλει και όταν του λένε ότι προκαλεί χρησιμοποιεί τον ρατσισμό’

Ο αρχηγός της Μαγιόρκα, Αντόνιο Ραΐγιο, επιτέθηκε στον Βινίσιους, υποστηρίζοντας πως χρησιμοποιεί το επιχείρημα του ρατσισμού κάθε φορά που τον κατηγορούν ότι προκαλεί με τον χορό του.

Σκληρή κριτική άσκησε στον Βινίσιους ο αρχηγός της Μαγιόρκα, Αντόνιο Ραΐγιο, ο οποίος μιλώντας στο Diario de Mallorca κατηγόρησε τον άσο της Ρεάλ, ότι χρησιμοποιεί τον “ρατσισμό” κάθε φορά που τον κατηγορούν ότι προσβάλλει και προκαλεί με τον πανηγυρικό χορό του.

“Ο Βινίσιους που χορεύει, που προσβάλλει και που μειώνει τους συναδέλφους του, χρησιμοποιεί το αστείο επιχείρημα του ρατσισμού κάθε φορά που τον κατηγορούν πως προκαλεί”, τόνισε ο 31χρονος Ισπανός στόπερ στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Θυμίζουμε ότι τόσο η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος διεθνής στη γνωστή ισπανική εκπομπή, El Chiringuito, όταν ο πρόεδρος της ισπανικής ένωσης ποδοσφαιρικών μάνατζερ, Πέδρο Μπράβο, τον χαρακτήρισε “μαϊμού”, όσο και τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο έγιναν μεγάλο θέμα στην Ισπανία.

Μάλιστα, οι Αρχές της Μαδρίτης εντόπισαν πέντε οπαδούς των “ροχιμπλάνκος” που είναι υπεύθυνοι για τα ρατσιστικά συνθήματα κατά του επιθετικού της Ρεάλ και προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss