Επίθεση σχεδιαστή στον Μπράτη: “Εκείνη που μιλάει σαν θείτσα που πνίγουν”

«Ο τρόπος του δεν μου αρέσει, η ξινίλα τους δεν μου αρέσει. Εγώ δεν άκουσα ποτέ έναν μεγάλο φωτογράφο να λέει τσαλακώσου, ξεσκίσου, πέσε κάτω, μην είσαι γκόμενα… Αυτά είναι βλακείες της ελληνικής τηλεόρασης κι αυτών των τεσσάρων, οι οποίοι είναι απαράδεκτοι.

Εγώ προσωπικά, επειδή έχω αξιοπρέπεια, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα! Αυτοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας και χρειάζονται καταγγελία. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Το μόνο που δεν είναι αυτοί οι τέσσερις είναι επαγγελματίες και κυρίως εκείνη που παριστάνει τη συνάδελφό μου, η οποία μιλάει με εκείνη τη φωνή σαν την θείτσα που την πνίγουν». Ασταμάτητος ο Νίκος Αποστολόπουλος βρέθηκε στο Happy Day και πέταξε τα βέλη του στους κριτές και ειδικά στον Άγγελο Μπράτη.

“Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Το μόνο που δεν είναι αυτοί οι τέσσερις είναι επαγγελματίες”.

Μάλιστα, συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που επιτέθηκε στη Βίκυ Καγιά: «Τη Βίκυ Καγιά εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά μεταλλάχθηκε σε κάτι που δεν μου αρέσει -όχι η Βίκυ Καγιά, όλη αυτή η εκπομπή. Αν δεν τη συμπαθούσα δεν θα την έβαζα να λανσάρει το άρωμά μου στην Ελλάδα και δεν θα την έβαζα σε επίδειξή μου στη Γερμανία. Δεν έχω κάτι με τη Βίκυ».

https://www.youtube.com/watch?v=QOShmDK0lAI

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss