Επίθεση σκύλων σε 34χρονη: Εργαζόμενη της περιοχής μιλάει για το πρόβλημα με τα αδέσποτα

Καλαμάτα: Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η υπόθεση με την επίθεση αγέλης σε 34χρονη η οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Πρώην εργαζόμενη σε διπλανό εργοστάσιο αποκαλύπτει το μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά της της περιοχής.

Η Άγρια επίθεση σκύλων σε 34χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, έγινε το πρωί 07:20 της Δευτέρας (12/9/22) στην είσοδο εργοστασίου τοπικών προϊόντων, λίγο πριν το αεροδρόμιο Καλαμάτας.
Η 34χρονη εργαζόμενη μητέρα προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο εργασίας της μάταια, καθώς έγινε αποδέκτης επίθεσης από 7 περίπου αδέσποτα, χωρίς να μπορεί να τη βοηθήσει κανένας, ευτυχώς μετά από περίπου 10 λεπτών που δεχόταν δαγκωματιές από τα αδέσποτα σκυλιά, κατάκοιτη στο έδαφος, την έσωσαν δυο συνάδελφοι της που την άκουσαν να καλεί σε βοήθεια.

Στο φως έρχονται νέες αποκαλύψεις για το πρόβλημα με τις αγέλες σκύλων που υπάρχουν στην περιοχή. Πρώην εργαζόμενη σε διπλανό εργοστάσιο μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα αδέσποτα που βρίσκονται στην περιοχή και πως το περιστατικό με την 34χρονη της θύμισε ένα παρόμοιο συμβάν.
«Μόλις είδα αυτές τις φωτογραφίες πέρασα από εκεί, βγήκαν έξω τα σκυλιά και νόμιζα ότι θα μπουν μέσα στο αυτοκίνητο. Δεν δουλεύω τώρα σε κάποιο από αυτά τα εργοστάσια, δούλευα πριν απο 3-4 χρόνια σε ένα διπλανό. Υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα, μπορεί να είναι και του εργοστασίου. Από την είσοδο βγήκαν τα σκυλιά», ανέφερε αρχικά.

«Τα σκυλιά είναι πάρα πολύ επιθετικά, ένιωσα πολύ φόβο. Εκεί υπήρχαν σκυλιά ανέκαθεν, και τότε που κατέβαινα από το λεωφορείο για να πάω στη δουλειά μου. Από τον δήμο ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλον. Ο δήμος λέει να πάρουμε την αστυνομία και η αστυνομία την φιλοζωική, κανένας δεν αναλαμβάνει ευθύνη», είπε χαρακτηριστικά η η. Αλεξάνδρα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss