Εποχή του Τοξότη: Αυτά τα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη επίδραση

Κάθε φορά που ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, θεωρείται εποχή του και ασκεί έντονη επίδραση σε κάποια άλλα ζώδια. Όσο θα παραμείνει στον Τοξότη τη θετική επιρροή του θα τη δεχτούν τα παρακάτω 4 ζώδια!

Το σεξ και τα χρήματα θα έχουν για σένα την μεγαλύτερη σημασία, για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στον Τοξότη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα «φωτίζει» τον όγδοο οίκο σου που έχει να κάνει με τη λίμπιντο, το σεξαπίλ, αλλά και τα λεφτά που μοιράζεσαι με τον/την σύντροφό σου, τα δάνεια και τις νομικές υποθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα θέλεις να… ερωτοτροπήσεις περισσότερο και το κρεβάτι σου θα πάρει φωτιά! Όμως αν είσαι μόνος/η, πέρνα απλά καλά και μην μπερδέψεις την σεξουαλική επαφή με τον έρωτα, το συναίσθημα και τη σχέση. Σεξ θα κάνεις, σχέση… παίζεται.

Είσαι μόνος/η; Με τον Ήλιο στον Τοξότη που για σένα θα είναι στον 7ο οίκο σου, είναι πάρα πολύ πιθανό να γνωρίσεις έναν άνθρωπο, με τον οποίο να κάνεις σχέση και μάλιστα αυτή να είναι και σοβαρή. Ο 7ος οίκος έχει να κάνει με τις ερωτικές σχέσεις, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα στην ζωή σου. Θα λάμπεις! Θα φλερτάρεις με πάρα πολύ κόσμο και θα δεις ότι και οι άλλοι θα σε βλέπουν με καλύτερο μάτι. Για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στον Τοξότη κι εσύ θα ευνοείσαι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τα «δώρα» που θα σου δώσει και να τα χρησιμοποιήσεις υπέρ σου!

Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο και μάθε τι θα σου συμβεί!  

Έχεις όρεξη για φλερτ και… παιχνίδια; Αν ναι, τότε ο μήνας του Τοξότη για σένα θα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss