Έρχεται το Black Friday 2023 – Lifetime Office 2023 μόνο 24.24€, Windows 10 και Windows 11 Pro μόλις 6€!

Φέτος, η Black Friday πέφτει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου. Αν ελπίζετε να εξοικονομήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το πιο πρόσφατο software, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να προετοιμάζεστε.

Η Godeal24 έχει ήδη ξεκινήσει το Black Friday Crazy SALE. Σας επιτρέπει να αγοράσετε γνήσιο λογισμικό της Microsoft στη χαμηλότερη τιμή, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε έως και 90% ή και περισσότερο από την αρχική τιμή. Μπορείτε να αγοράσετε το Office 2021 Professional με μόλις 24,24€ ή τα Windows 10 Pro με μόλις 8,24€, μια εφάπαξ αγορά που θα σας κρατήσει για πάντα. Για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα το Godeal24 σας προτείνει την αγορά του Office 2021 για 5 PC με φίλους για 74.24€ (μόνο 14.85€/PC). Οι χρήστες Mac μπορούν να αποκτήσουν το Office 2021 Home and Business με μόλις 42,99€. Φυσικά η αγορά πολλαπλών κλειδιών στοιχίζει αρκετά φθηνότερα. Αγοράστε περισσότερα, εξοικονομήστε περισσότερα.

Μην ανησυχείς γιατί η τιμή είναι τόσο χαμηλή, αφού η Godeal24 εγγυάται ότι το λογισμικό που διαθέτει είναι 100% γνήσιο. Η Godeal24 είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού και το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης της άδειας χρήσης του λογισμικού από την Godeal24. Στη συνέχεια μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του software και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό που θα έχετε προμηθευτεί από το Godeal24, έτσι ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100% ασφαλές και γνήσιο! Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και της χρήσης, η Godeal24 παρέχει τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και υπόσχεται ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση!

231110-750-420-gd24.jpg

Η χαμηλότερη τιμή της χρονιάς! Γνήσιο MS Office 2021 από 14.85€

Προσφορά περιορισμένου χρόνου: Windows 10/11 Pro από 6€

Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle σας σήμερα! (κωδικός κουπονιού “SGBF62”)

Business Wholesale: Windows OS και Microsoft Office

Αποκτήστε το οικονομικό σας bundle σήμερα! (κωδικός κουπονιού “SGBF62”)

Χρήσιμο software για τον υπολογιστή σας

>>>Αποκτήστε Περισσότερα εργαλεία

Πώς να πληρώσετε;

 • Μεταβείτε στη checkout σελίδα και συνεχίστε ως guest (ή δημιουργήστε or create ένα λογαριασμό), και μετά συμπληρώστε το  “Billing Information”.
  image.png
 • Παρακαλούμε επιλέξτε το “CWALLETCO” στο βήμα αυτό και μετά κάντε κλικ στο “Continue”.

  image.png

 • Ελέγξτε την παραγγελία σας και κάντε κλικ στο “Place Order”.

  image.png

 • Στη συνέχεια θα μεταβείτε σ’ αυτή τη σελίδα και κάντε κλικ στο “Choose payment methods”.
  image.png
 • Τελευταίο βήμα, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το PayPal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή.

         image.png

Περί Godeal24

Στη Godeal24, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα με εκπτωτικές άδειες χρήσης της Microsoft, χρήσιμα λογισμικά ασφαλείας πληροφορικής και άλλα εργαλεία υπολογιστών. Αποκτήστε το λειτουργικό σύστημα Windows και το MS Office σε ασυναγώνιστη τιμή. Ζήστε την εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα με την ψηφιακή παράδοση της Godeal24, η οποία στέλνει το λογισμικό σας απευθείας στο email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Επιπλέον, με βαθμολογία 98% Εξαιρετική στο TrustPilot και τεχνική υποστήριξη από ειδικούς 24/7, μπορείτε να είστε σίγουροι για την ποιότητα του προϊόντος που αγοράζετε.

Η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: service@godeal24.com

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss