Έρχονται τα πολυθέσια ταξί!

Έρχεται νομοσχέδιο για πολυθέσια ταξί σε ολόκληρη την χώρα σύμφωνα με τον Υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο

Η επέκταση του μέτρου για να μπορούν να μετατρέψουν τα ταξί σε εξαθέσια ή και εννιαθέσια – το οποίο ισχύει πιλοτικά για το νότιο Αιγαίο – ήταν το βασικό θέμα που συζητήθηκε στην διάρκεια συνάντησης στα γραφεία της ΝΟΔΕ Χανίων, εκπροσώπων των σωματείων ιδιοκτητών ταξί Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου με τον υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο.
Τα μέτρο το οποίο ενισχύει σημαντικά τους αυτοκινητιστές και βελτιώνει και την εξυπηρέτηση των επιβατών, τέθηκε πιλοτικά σε ισχύ την περασμένη Άνοιξη, μόνο για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και δίνει την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ταξί να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα αυτοκίνητά με εξαθέσια και εννιαθέσια, υπό κάποιους όρους και προϋποθέσεις.

Η συνάντηση των εκπροσώπων των σωματείων ιδιοκτητών ταξί, με τον υφυπουργό διήρκεσε αρκετή ώρα καθώς συζητήθηκαν και οι λεπτομέρειες του μέτρου, όπως για παράδειγμα να υπάρχει η δυνατότητα αγοράς μεταχειρισμένου πολυθέσιου ταξί, καθώς είναι δύσκολο να εξευρεθούν καινούργια τα οποία είναι και ακριβά, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του σωματείου ταξί Χανίων Ηλίας Καραπατάκης.
Πάντως οι αυτοκινητιστές έφυγαν από την συνάντηση με χαμόγελα, καθώς ο κ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε πως το νομοσχέδιο για την επέκταση του μέτρου σε όλη την Ελλάδα είναι έτοιμο και αναμένεται να κατατεθεί προς ψήφιση στην Βουλή ίσως και εντός του Νοεμβρίου.

Σε ότι αφορά στο θέμα του αυξημένου κόστους για το πετρέλαιο κίνησης, ο υφυπουργός Μεταφορών είπε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εγκρίθηκαν κάποι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss