Έρχονται τον Αύγουστο απο το Netflix (video)

Πλούσιο το streaming “μενού” και αυτό τον μήνα απο το Netflix, με αγαπημένες σειρές να επιστρέφουν με νεα επεισόδια, με δυνατές πρεμιέρες και ταινίες για ολα τα γούστα.

Σε μια άτυπη “λίστα” κορυφής αλλά και … προτιμήσεων, θα ξεκινήσουμε απο το τέλος Αυγούστου και συγκεκριμένα στίς 31/8, όπου και έρχεται (επιτέλους) με ολοκαίνουρια επεισόδια η σειρά Ozark. Μια σειρά που θυμίζει (αλλά σίγουρα δεν είναι) το Breaking Bad, μια σειρά που ήρθε για να μείνει. Στο νεο κύκλο (μπορείτε να δείτε το trailer εδω), oι Μπερντ έρχονται αντιμέτωποι με διάφορους κινδύνους, καθώς το καρτέλ, οι Σνελ και οι Λάνγκμορ απειλούν να καταστρέψουν τη νέα ζωή που έχουν δημιουργήσει στα Όζαρκ.

Στο … Νο 2, έχουμε την ινδική (ναι, καλά διαβάσατε) σειρά Ghoul (δείτε εδω το trailer), που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 23/8. Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια στρατιωτική βάση, εκεί όπου ένας νεοσύλλεκτος στρατιωτικός ανακριτής την ώρα που φτάνει σε ένα μυστικό κέντρο κράτησης, ανακαλύπτει ότι κάποιοι από τους κρατούμενους τρομοκράτες είναι από άλλο κόσμο.

Η λίστα μας, συνεχίζει πάλι με σειρά, αυτή την φορά με κάτι πιο ανάλαφρο. Την νεανική σειρά με τίτλο The Innocents , η οποία θα ξεκινήσει να προβάλεται στίς 24/8 (δείτε εδω το trailer). Η σειρά, η οποία έχει ενα περίεργο πάντρεμα Sci-Fi, περιπέτειας και φαντασίας, μας διηγείται την ιστορία δυο εφήβων, του Χάρι και της Τζουν, οι οποίοι φεύγουν από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, για να κάνουν μια νέα αρχή. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.

Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, καθώς ξεκινούν ένα ασυνήθιστο ταξίδι αυτοανακάλυψης, το οποίο ανατρέπει το αθώο τους όνειρο. Τα μυστικά που τους έχουν αποκρύψει οι γονείς τους δοκιμάζουν την αγάπη τους σε οριακό σημείο. Ταυτόχρονα, το αναπάντεχο χάρισμα που διαθέτουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, ικανές να τους χωρίσουν για πάντα.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την προσθήκη της εξαιρετικής σειράς The Sinner (η οποία προβλήθηκε πέρσι απο την Cosmote), μια δραματική σειρά για την οποία έχουν ηδη γραφτεί ύμνοι για την ερμηνεία της Jessica Biel.

H ιστορία έχει ως εξής: 
Μια όμορφη μέρα στην παραλία, η Cora Tannetti – την οποία υποδύεται η πανέμορφη σύζυγος του Justin Timberlake, Jessica Biel – σηκώνεται από την πετσέτα της στην αμμουδιά, αρπάζει σαν δαιμονισμένη ένα μαχαίρι και σφάζει με απίστευτη οργή έναν  άνδρα που κάθεται τυχαία μπροστά της. Σοκ! Τι οδήγησε μία κανονική γυναίκα να περπατήσει μέχρι έναν ξένο και να τον μαχαιρώσει;
Σε αυτό το βασικό ερώτημα προσπαθεί να δώσει απάντηση η συγγραφέας Petra Hammesfahr μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της: “The Sinner”. Ενός βιβλίου μπεστ σέλερ, πάνω στο σενάριο του οποίου βασίστηκε μια άριστη τηλεοπτική προσαρμογή. Στο πλευρό της εξαιρετικής Jessica Biel, βρίσκουμε τους ταλαντούχους Bill Pullman και Christopher Abbott. (μπορείτε να δείτε εδω το trailer)

Απο μεριάς ταινιών ξεχωρίζει η δραμεντί Like Father, η οποία μας διηγείται την ιστορία μιάς εργασιομανούς καριερίστριας, όπου όταν ξαφνικά ο γάμος της ακυρώνεται, καταλήγει να περνάει μήνα του μέλιτος σε κρουαζιέρα με τον χαμένο πατέρα της. Στήν ταινία πρωταγωνιστούν οι Kristen Bell, Seth Rogen και Kelsey Grammer και θα ξεκινήσει να στριμάρεται στίς 3/8 (δείτε εδω το trailer).

Like Father

Το Netflix θα μας κακομάθει (όπως κάθε μήνα) και με αγαπημένες ταινίες, οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο … και ανάγκη. Αυτό τον μήνα, λοιπόν, έχουμε την κατηγορία YOUR SUMMER CHILL-OUT, με ταινίες … απο Cruel Intentions (1/8), Pride and Prejudice (4/8) και Blues Brothers (4/8), μέχρι … Moana της Disney (1/8).

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου, δες παρακάτω το video που ακολουθεί.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss