Έρευνα της General Tire για τους κατόχους 4Χ4 και SUV – FleetNews

Έρευνα της General Tire δείχνει ότι η αξιοπιστία του οχήματος και για τα ελαστικά, η αντοχή, η ενεργειακή απόδοση και η πρόσφυση στο βρεγμένο, είναι τα βασικά ζητούμενα από τους κατόχους 4Χ4 και SUV.
Μια νέα έρευνα από την General Tire, τον ειδικό στα ελαστικά εκτός δρόμου, αποκαλύπτει τους πιο δημοφιλείς λόγους που αρκετοί οδηγοί στρέφονται στα 4×4 και στα SUV, δηλαδή σε οχήματα με υπερυψωμένη θέση οδήγησης, αυξημένο χώρο αποθήκευσης και, κυρίως, αξιοπιστία και ασφάλεια σε αντίξοες καιρικές συνθκες και συνθήκες εδάφους.

Από τους 2.000 οδηγούς 4×4 και SUV, που ρωτήθηκαν, σχεδόν το 1/5 επιλέγει αυτά τα οχήματα, λόγω της ικανότητάς τους εκτός δρόμου, ενώ 4 στους 10 (43%) συνειδητοποίησαν, με την πάροδο του χρόνου και με βάση τις χρηστικές ανάγκες τους, ότι θέλουν να αλλάξουν το συμβατικό τους αυτοκίνητο σε 4Χ4 ή SUV. Ως αποτέλεσμα, πολλοί θεωρούν, πλέον, σημαντικούς παράγοντες την αυξημένη πρόσφυση, τη σταθερότητα (35%) και την ικανότητα ρυμούλκησης του οχήματος (33%). Περισσότεροι από τους μισούς (52%) λένε ότι από τότε που απέκτησαν ένα 4×4 ή ένα SUV ξεκίνησαν να κάνουν περισσότερες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, με πιο πολλές οδικές εκδρομές, εξερεύνηση περισσότερων αγροτικών τοποθεσιών και συχνές διακοπές με κατασκήνωση. Επίσης, το 20% δηλώνει πως θέλει να κάνει περισσότερες εκτός δρόμου εξορμήσεις, με το 4×4 ή το SUV του.
Τα αποτελέσματα, σχετικά με τις απαιτήσεις των οδηγών από τα 4×4 και τα SUV και πώς οι ανάγκες …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss