Έρωτες στα χρόνια του «Survivor» – Ποια ζευγάρια μπαίνουν στο νέο κύκλο

Survivor All Star: Οι σκληρές συνθήκες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο έκαναν, τα προηγούμενα χρόνια, κάποιους από τους παίκτες να έρθουν κοντά και να ερωτευτούν.

Στην All Star εκδοχή του «Survivor», ένα από τα τρικ που έχει εφεύρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι και η συνύπαρξη ζευγαριών.
Ένα από τα love stories που θα δούμε ξανά να ξεδιπλώνεται είναι αυτό του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Οι δυο τους υπήρξαν για αρκετά χρόνια ζευγάρι στην κανονική ζωή, χώρισαν, αλλά ξανασυναντήθηκαν το 2021 στον μαγικό Άγιο Δομίνικο. Η νεαρή παίκτρια βρέθηκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη ημέρα, ενώ κάποιους μήνες αργότερα η δαιμόνια παραγωγή και ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισαν να βάλουν στο παιχνίδι και τον γοητευτικό Σάκη, που είχε δηλώσει συμμετοχή. Η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη, όμως η γλυκιά συμπεριφορά του μετέπειτα νικητή και η επιμονή του την έκαναν να «μαλακώσει» πολύ. Το ζευγάρι μπορεί να μη χώρισε με τον καλύτερο τρόπο και η ίδια να ξεκίνησε πριν φύγει από την Ελλάδα ένα σύντομο ειδύλλιο με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, όμως οι αντίξοες συνθήκες στις οποίες καλούνταν να ζήσουν και η πίεση την έκαναν να βρει το «γούρι» της στο πρόσωπο του Σάκη. Έτσι, μετά το τέλος του ριάλιτι, έγιναν και πάλι επίσημα ζευγάρι κι έκτοτε είναι αχώριστοι. Τόσο πολύ που και οι δύο θα βρεθούν στο «Survivor All Star» που ξεκινά στις 8 Ιανουαρίου. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες τους θέλουν να είναι σε διαφορετικές ομάδες, κάτι που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όλα τα φώτα, όμως, θα είναι στραμμένα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Γνωρίστηκαν στον πρώτο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ, όμως, όπως έχουν δηλώσει, η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε μετά το τέλος του παιχνιδιού. «Το καλοκαίρι κάναμε διακοπές μαζί και εξελίχθηκε. Ανακοινώσαμε ότι είμαστε μαζί όταν μετά τους τρεις μήνες σιγουρευτήκαμε», δήλωνε η Ευρυδίκη στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη το 2018. «Στο πάρτι για την ένωση των δύο ομάδων, είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά», παραδέχτηκαν και οι δύο. Στη συνέχεια υπήρξαν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια, μοιράστηκαν την ίδια στέγη, οι κοινές τους φωτογραφίες κοσμούσαν τα εξώφυλλα περιοδικών και τα προφίλ τους στο Instagram, όμως οι τελευταίες πληροφορίες τους θέλουν να μην είναι πλέον μαζί. Κανείς από τους δύο δεν έχει αναφερθεί στο ζήτημα, θέλοντας να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Ίσως ένας από τους λόγους είναι και η συμμετοχή τους στο ριάλιτι και το γεγονός ότι δεν θέλουν να έρθουν σε δύσκολη θέση. Το θέμα, όμως, είναι πώς θα είναι η καθημερινότητά τους στο ίδιο νησί όντες χωρισμένοι; Ή αντίθετα, αν ο χωρισμός δεν ισχύει, πώς θα ζουν τον έρωτά τους βάζοντας τέλος στις φήμες;

«Survivor All Star» χωρίς τον El professor Σπύρο Μαρτίκα δεν γίνεται! Ο παίκτης που ξεχώρισε περισσότερο για τις ίντριγκες και τον κοφτερό του λόγο, παρά για τις επιδόσεις του στον περσινό κύκλο, επιστρέφει τη νέα σεζόν για να απασχολήσει και πάλι. Αν, βέβαια, ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο και η αγαπημένη του Βρισιήδα Ανδριώτου όλα θα είναι πιο έντονα! Η ίδια παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει θέματα υγείας και δεν γνωρίζει αν θα καταφέρει να δώσει το παρών. «Πονάει πάρα πολύ το πόδι μου. Δεν πέρασα εργομετρικά για το Survivor All Star, γιατί έχω πρόβλημα με τα γόνατα και έχω και ένα πρόβλημα με την καρδιά μου. Έχω κάποιες αρρυθμίες. Θα τις φτιάξω, απλά έχω θεματάκια, μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία» είπε χαρακτηριστικά. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον περσινό κύκλο και, παρά τις διαφωνίες και τους τσακωμούς που είχαν στην αρχή, «έδεσαν» και πλέον δεν αλλάζουν ο ένας τον άλλον. H νεαρή έχει αφήσει τη Θεσσαλονίκη και ζει μόνιμα πλέον στην Αθήνα, ενώ οι δημόσιες εξομολογήσεις αγάπης πληθαίνουν στα social media. «Ένα χαμόγελο αρκεί να γίνει η ομπρέλα μου, μια βροχερή μέρα. Σε ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι», έγραψε πρόσφατα ο φαρμακοποιός.

Διαβάστε επίσης:
«GNTM»: Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή και ο λαμπερός ημιτελικός
Τηλεθέαση: Επιστροφή στην κανονικότητα μετά το Μουντιάλ

Ποιες εκπομπές και σειρές παραμένουν στη θέση τους τις γιορτές


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss